.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    BannataGrupaSavetskiU4eni
    Guest
    Ми кво да ви кажа:Преди време аз и още двама приятели честичко разведрявахме по-тъпите теми на тоя форум, който сигурно е единствения който е толкова толерантен към гостите си и толкова агресивен към потребителите си.
    Повечето потребители по онова време много ни се кефеха на забавните и очевидно несериозни мнения и теми, но винаги се намираше някой тъп модератор, който ни се ядосваше и ни бан-ваше за най-малкото провинение по някаква т.14, в която ние така и не научихме за какво става дума.
    Не знам кое точно ядосваше модераторите:дали това че внасяхме капка живот във форума, която те мигновенно унищожаваха или заради това че ги ядосвахме с очевидно несериозни лични въпроси от типа:"Колко е часа"(между другото нямаше и един който да не ни отговори).
    Но ние не се отказахме дори и след 3-тия бан, точно заради тези абонати които ни се кефеха.
    В един момент обаче някои прекалиха с бан не на регистрацията ни, а на I.P.-то на залата от която влизахме, в резултат на което беше забранен достъпа на голям брой абонати до този форум, който все пак е нужен за много тийнове.
    В този момент се отказахме да правим повече регистрации, защото просто в този форум няма никакъв смисъл от това.И явно много други хора са на това мнение.Или са на мнението:"Аз го намерих тоя форум, питах к'вото ми трябваше, айде сега да си правя ташак".
    Ами докато е така броя на темите "колко ми е голям" ще се увеличава, а броя не абонатите ще е все същия.
    Затова и да се регне някой едва ли ще напише твърде много мнения от регистрацията си, при положение че може да го направи като Гост,а това просто трябжа да се промени.
    С уважение за всички на нашето мнение
    Grupa savetski u4eni(unregistered due to moderation)

Guest
    @Група Съветски Учени,
    Радвам се, че пак сте тук.
    Темите, в които взимахте участие винаги ама винаги са ме смачквали от смях. Най-вече защото тънкото чувство за ирония, което имате винаги ме кефеше. Тука обаче егото на путераторите е много лесно ранимо и поради тази причина имат илюзорната представа, че като се заяждат с потребителите и ги банват вършат някаква работа, от която пишките им растат, знам ли. Бил съм толкова пъти козовете си, в опити да ги подразня не с цел да се обидят, колкото да ги иронизирам, но след подобни случаи винаги следва бан по ИП и триене на ника или мненията. Писна ми от тая работа, най-накрая се отказах и се преориентирах към други занимания, когато съм в и-нет пространството. И в действителност открих доста по-интересни места, оазиси на простотия. Там където тя се не само се толерира, но и поощрява. Пък и без това от тоя форум съм баннат по мрежа от около година, пак защото нараних егото на един администратор. Цоки някой си, влиза ли още тука незнам. Сега наминавам само през месец, колкото да пусна някоя друга провокативна тема, да я следя до 2та страница и да се кефя как ми се връзват и разни нискоосънати индивиди мастурбират над постовете ми преди да ги изтрият...
    Ех, заболя ме гърба, ще се облегна удобо назад и ще затворя прозореца...
    с много уважение,

...

Мега фен Аватара на koalka
    Просто някои се шегуват, а не че го казват толкова на сериозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си