BannataGrupaSavetskiU4eni
Guest
Ми кво да ви кажа:Преди време аз и още двама приятели честичко разведрявахме по-тъпите теми на тоя форум, който сигурно е единствения който е толкова толерантен към гостите си и толкова агресивен към потребителите си.
Повечето потребители по онова време много ни се кефеха на забавните и очевидно несериозни мнения и теми, но винаги се намираше някой тъп модератор, който ни се ядосваше и ни бан-ваше за най-малкото провинение по някаква т.14, в която ние така и не научихме за какво става дума.
Не знам кое точно ядосваше модераторите:дали това че внасяхме капка живот във форума, която те мигновенно унищожаваха или заради това че ги ядосвахме с очевидно несериозни лични въпроси от типа:"Колко е часа"(между другото нямаше и един който да не ни отговори).
Но ние не се отказахме дори и след 3-тия бан, точно заради тези абонати които ни се кефеха.
В един момент обаче някои прекалиха с бан не на регистрацията ни, а на I.P.-то на залата от която влизахме, в резултат на което беше забранен достъпа на голям брой абонати до този форум, който все пак е нужен за много тийнове.
В този момент се отказахме да правим повече регистрации, защото просто в този форум няма никакъв смисъл от това.И явно много други хора са на това мнение.Или са на мнението:"Аз го намерих тоя форум, питах к'вото ми трябваше, айде сега да си правя ташак".
Ами докато е така броя на темите "колко ми е голям" ще се увеличава, а броя не абонатите ще е все същия.
Затова и да се регне някой едва ли ще напише твърде много мнения от регистрацията си, при положение че може да го направи като Гост,а това просто трябжа да се промени.
С уважение за всички на нашето мнение
Grupa savetski u4eni(unregistered due to moderation)