- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Rammstein - песен
Песен на Rammstein. Пее и жена на...португалски, испански...нещо от сорта. Той пее "обичам те кучко", тя - "продължавай, чукай ме" ... та...някой да даде линк?![]()
Много яка песен.
Rammstein - Te Quiero Puta
Благодаря
А има една "ние с теб не сме нищо повече от едни животни, затова хайде сега да го направим ту ккато животни" или нещо от сорта. Мелодична и доста стара песен, но нямам идея кой я изпълнява.
А клип на песента на Линкин Парк с тез ККК и скинове?
Ама на какъв език е?
Мисля че на английски беше
А таз на Рамщайн нещо не се дърпа като хората![]()
Bloodhound Gang - The Bad Touch - тва ли е втората
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ееееййй...ДАПървоначално написано от alice sw
Таз песен си мисля да я намеря (да ми я намерят) от 1 година :P
http://store4.data.bg/uefa/Music/For...uiero_puta.mp3
te quiero puttva e pesenta
Тъкмо ей сега хапах и си мислех за теб. Ти хубаво ми подари калъфка за възглавница на Rammstein - Rosenrot, ами поне и дикс с албума да беше драсналаПървоначално написано от lady_bird
![]()
a ti 6to ne si go poiska be ,slunce moe! nali znae6,4e go imam!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
Аз от къде да знам че тази песен е от там, както и Бензин и...Stirb nicht vor mir![]()
emi kato se vidim,6e ti dam kpie na albuma,no ne zaradi pesenta za ispanskata ku4ka,a zaradi Stirb nicht vor mir,za da q slu6a6 po-4esto i da si spomnq6Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Я кажи как се дърпат хоратаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Тая песен имате ли я:
You are "Give 'Em Hell, Kid" by My Chemical Romance!
Е аз си го дръпнах, но...както решиш. Обичам подаръците....сигурно защото са "рядко щастие". Пък си спомням бре...днес обърнаха внимание на Мечо...тоз мечо дето ме обичал явно бил от скоро...ляла го каза одеве по повод присъствието на плюшени играчки в стаята ми, но все пак 4 от 6 са скорошни подаръциПървоначално написано от lady_bird
На мен не ми се дърпатПървоначално написано от monics
![]()