Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
Imate li si domashen lubimec? Ili ako nqmate bihte li pojelali edin den da si nabavite?Ako imate kakav e ,ima li si ime,slusha li Vi ?Kakvo obichate da pravite s nego nai 4esto i kakvo e mnenito na mama i tati za lubimeca Vi?
Имам си,да!Но понякога ми иде да го изхвърля през прозореца Морско свинче е Казва се НЕ СЕ СМЕЙТЕ,предупреждавам....Га ганел Понякога ме слуша,но понякога не.Смисъл,седи си кротко в аквариума,но понеже е в мойта стая и само като чуе някой да отваря вратата или да говори като почне да квичи,все едно го колят и така ми прави номера в 4 часа или 3 сутринта и ме събужда ииии направо полудавам!!Ужасен е понякога.Какво обичам да правя с него?Да го взема и да си го галя и да го целувам,толкова е сладък и пухкав.А като легне по ребро,на една страна и се отпусне иии ми иде да го изям.Той понеже е доста дебеличък в сравнение с обикновените морси свинчета и бих си го гушкала цял ден,но е много непослушен Но въпреки това си го обичкам,вече ми е от една година.Иначе имам и далматинец.Като малки със сестра ми много често сме спали при леля ми и дядо ми и да не кажа направо,че си живяхме там.И много обичахме да гледаме 101 далматинци,на ден по 2 пъти.И започнахме да искаме да ни вземат далматинец и те ни взеха.Но вече не ходим често при тях и не я виждам често.Иначе се казва Елиза,на 7 години е и е супер мързеливааа!Но е голяма сладурана,макар че веднъж щеше да ми извади окото и дядо ми я преби,изкриви тръбата на прахосмукачката от гърба й И сега понеже не я виждаме често и ако ни види със сестра ми започва да скимти,да лае и само ни раздава целувки и ни скача,не ни оставя на мира...Хах,та това е общо взето.
Имала съм иначе със сестра ми 3 папагала,но 1ния го изяде котката на съседите,другите два излетяха през прозореца... И водна костенурка е имала сестра ми,но я подарихме преди няколко месеца на едни приятели,понеже ни писна да се занимаваме с нея.Това са ни и също били домашните любимци!