- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли домашен любимец?
Имам си,да!Но понякога ми иде да го изхвърля през прозорецаПървоначално написано от Vikitooo
Морско свинче е
Казва се НЕ СЕ СМЕЙТЕ,предупреждавам....Га ганел
Понякога ме слуша,но понякога не.Смисъл,седи си кротко в аквариума,но понеже е в мойта стая и само като чуе някой да отваря вратата или да говори като почне да квичи,все едно го колят и така ми прави номера в 4 часа или 3 сутринта и ме събужда ииии направо полудавам!!Ужасен е понякога.Какво обичам да правя с него?Да го взема и да си го галя и да го целувам,толкова е сладък и пухкав.А като легне по ребро,на една страна и се отпусне иии ми иде да го изям.Той понеже е доста дебеличък в сравнение с обикновените морси свинчета и бих си го гушкала цял ден,но е много непослушен
Но въпреки това си го обичкам,вече ми е от една година.Иначе имам и далматинец.Като малки със сестра ми много често сме спали при леля ми и дядо ми и да не кажа направо,че си живяхме там.И много обичахме да гледаме 101 далматинци,на ден по 2 пъти.И започнахме да искаме да ни вземат далматинец и те ни взеха.Но вече не ходим често при тях и не я виждам често.Иначе се казва Елиза,на 7 години е и е супер мързеливааа!Но е голяма сладурана,макар че веднъж щеше да ми извади окото и дядо ми я преби,изкриви тръбата на прахосмукачката от гърба й
И сега понеже не я виждаме често и ако ни види със сестра ми започва да скимти,да лае и само ни раздава целувки и ни скача,не ни оставя на мира...Хах,та това е общо взето.
Имала съм иначе със сестра ми 3 папагала,но 1ния го изяде котката на съседите,другите два излетяха през прозореца...И водна костенурка е имала сестра ми,но я подарихме преди няколко месеца на едни приятели,понеже ни писна да се занимаваме с нея.Това са ни и също били домашните любимци!
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!