- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеална Двойкаа
Такам.....Има идеално момиче....има идеално момчеами сега тук напишете ,коя според вас ще е идеалната двойка за мен е:
Готин гъзар ,или напрао лошо момче със добро момиче.....вие как мислите?
По възможност моля и описание на външен вид може и снимки![]()
Mi to i spored men tova e idealnata dvoika,no nqma zna4enie dali mom4eto e guzar a momi4eo dobro,vajnoto e da se haresvat i da budadt 6tastlivi zaedno![]()
хмммммм. интересно. особено ако момчето е леко криминални проявен, а момичето има за баща ченгеПървоначално написано от Just_Be
![]()
![]()
. дали има бъдеще такава връзка?
иначе честно да си кажа не мога да определя коя двойка би била идеалната. Всеки решава сам за себе си.
Az mislq che nqkoi boksior(po edyr) ne mnogo visok sineok sas kestenqva kosa a momi4eto ne mn visoko slabo (ne mn slabo no ne i debelo normalno) sini o4i kestenqva kosa s 4uvstvo za humur i dvamata vyzpitani bez nekvi proqvi....i tva e![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Emi spored men ti sama mojesh da si precenish koe e nai dobroto za teb!!![]()
Наркоманка и психотарапевт![]()
Аз не търся нещо за себе си...просто ми е интересно чуждото мнение..аз съм си намерила некой които мн си обичам![]()
![]()
Spored men trqbva da si prili4at po stil....primerno rastafari,....metalisti...sk8ari.....ili prosto zubari( to ne 4ezubarite imat gadjeta de).....
Идиална двойка в реалния живот не съществува. Така, че мечтайте си.![]()
Ами според мен за да са идеална двоика трябва от една страна да са пълни противоположности а от друга да си приличат![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Адам и Ева?!?![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ama da si izmislim takava taka li?
Mi ok -4arovno visoko mom4e s tumni o4i i moje i svetla kosa,tva se taq,mnogo zabaven i razseqn sus "lo6o" momi4e ,dosta excentri4na ,stroina i s dulgi kraka, kuponjiika. Edin ot dvamata moje da se zanimava s izkustvo .
Da mrazqt emota i v sredno6tnite 4asove da krustosvat stolicata i da napadat na meso![]()
Нека го кжаем-Брад Пит и Анджелина ДжолиПо външен вид си представям перфектната двойка точно така, но ако ги пренесем в нашата действителност, трябва да са малко по-бедни, но пак богати
ИНаче мацката да е фаталната жена
Купонджийка, щура, дива, непредсказуема. А мъже-стилен, стабилен, плейбой( по характер да бъде като Тузаря от "сексът и градът")
Mr and Mrs Smith !!!
Идеална двойка за мен не е лошо момче с добро момиче, защото доброто момиче ще страда много.
Идеални хора няма, а и за това идеална двойка няма.Но все пак да си имат доверие, да имат някакво сходство в характерите, да си пасват и още много неща.
Абсолютно никъде не можете да намерите идеална двоика...родителите на моя приятелка,които бяха женени 20 години и приличаха на онези двоики по филмите..нали знаете:На Нова ГОдина,когато се събирахме у тях,те винаги бяха щастливи,усмихнати,все едно,че нямаха никакви проблеми.Да,ама въпросния татко е изневерявал година и нещо и сега има дете от няква друга...е са ми говорете за идеална двоика...![]()
Подобно нещо са и родителите на най-добрата ми приятелка, като изключим детето.Първоначално написано от pyx4eto
А иначе идеалната двойка се намира много трудно. Има характери, които си пасват. Когато любовта е истинска двойката може да бъде наречена идеална, въпреки недостатъците.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
idealnata dvoika ami baba iaga i 4i4o torbalan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от vesito_gb
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
според мен идеална двойка нямаПървоначално написано от Just_Be
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
С еднакъв мироглед, еднакви цели, поглед в 1 посока, да се уважават, ценят, да си имат доверие и разбира се да се обичт. да постна лиш снимка на мен и моя приятел?
и трябва да има тръпка, когато целуваме любимия си,то просто си ни личи,когато сме влюбени :P
Идеалната двойка за мене е тип Bonnie & Clyde![]()