.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

dali da go napravq prez lqoto?

zna4i ot 2meseca i polovina hodq s edno mom4e s koeto se zapoznah v internet.toi jivee v grada v koito sam rodena.oba4e az y4a v dr grad ot 2 godini koito se namira v dr krai na b1lgariq.na 25 se vidqhme bqhme 2 dena zaedno.i dvamata sme na 16 i mn ni se iska da pravim sex,no toi mi e kazal kogato az re6a togava 6te go napravim.az vse o6te ne sam go pravila,ne me e strah i mislq 4e sam gotova,no ne mi se 6te da mu kaja"aide da go napravim".i se 4udq kato otida tam prez lqtnata dali da go napravq s nego i kak po to4no da mu pokaja 4e s1m gotova.

Просто му го кажи.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    дам
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ти отиди и остави всичко да си върви както си е...то ще стане от само себе се
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Unknown-19
    Guest
    Или не му казвай ами му покажи

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е кво имаш да казваш ве - кат почнете да си се натискате по-сериозно му направи намек - нещо чекийка тва онова, бъди по-страстна, говори му мъротийки и то ше си стане
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Re: dali da go napravq prez lqoto?

Цитирай Първоначално написано от mi6lenceto9
    zna4i ot 2meseca i polovina hodq s edno mom4e s koeto se zapoznah v internet.toi jivee v grada v koito sam rodena.oba4e az y4a v dr grad ot 2 godini koito se namira v dr krai na b1lgariq.na 25 se vidqhme bqhme 2 dena zaedno.i dvamata sme na 16 i mn ni se iska da pravim sex,no toi mi e kazal kogato az re6a togava 6te go napravim.az vse o6te ne sam go pravila,ne me e strah i mislq 4e sam gotova,no ne mi se 6te da mu kaja"aide da go napravim".i se 4udq kato otida tam prez lqtnata dali da go napravq s nego i kak po to4no da mu pokaja 4e s1m gotova.

em kogato naprimer ste y vas ili v tqh zapo4ni da go celyva6 po strastno...pipni go tyk tam..i toi sam 6te se doseti
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ми като не искаш не му го казвай направо....просто му го намекни и готово...също съм дъгласен с мнението на cacegka_3a_cekc
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си