- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем, моля ви дайте съвет!
Ще карам по същество:
Правих секс с едно момче но по време на акта презерватива се е изплъзнал, та чудя се дали ако е вътре в мен ще го усетя ?
До сега не ми се е случвало подобно нещо о съм както притеснена така и объркана.
Ако на някоя от вас и се е случвало моля нека да ми даде съвет.
То е ясно че на гинеколог ще се ходи но знам ли , може да не е в мен?
Моля ви дайте ми адекватни съвети , без да се лигавите.
mi spored men bi trqbvalo da si go ysetila...a i moje da si go ispi6kalanz..ne sam mn kometentna..ama idi na ginekolog za po sigurno
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
пфф за пръв път чувам за такова нещо...че той ако се е изплъзнал навън вие ще го намерите не може да изчезне просто така....май наистина трябва да се допиташ до гинеколог щото аз не мога да ти дам отговор....
е не го ли намерихте!!!!
Кондома е предмет, той не може просто да се изпари! Ако не е някъде по леглото значи е останал в теб!
Ако наистина не сте го намерили някаде наокулу и не си го извадила значи е в теб.
Една позната забременя по този начин изхлузил и се презерватива и се излял в нея, но го е извадила по принцип.
Така че ако е още там отиди на лекар.
щом е в теб значи няма да си копуваш за другия пътне базикам се може наистина да останал в теб то тия путки кво ли неможе да се правят
![]()
![]()
![]()
хахахаПървоначално написано от vikontiii
![]()
та по темата сигурна ли си че е бил с презерватив
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
кво прайш...женскооо кви са тияи то мнооогооо
аууу по леко с емотиконките че по старите машини издъхват![]()
![]()
Ако не сте го намерили покрай вас след като сте свършили, отиди на гинеколог да го махне. И по-важното, ако е свършил в теб, бягай до аптеката за хапчета предотвратяващи бременност ,докато е време / Postinor Duo май се казваха/.
Първоначално написано от gacy_bacy
![]()
![]()
стават такива неща
Първоначално написано от experiment_m
Вече няма постинор, има Ескапел ...