.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Question?

Guest

Question?

Zdraveite, iskam da vi popitam slednoto:
    Pravih sex s priqtelkata si i svur6ih v prezervativ, dori 2 puti, vsichko OK. no sled tova qvno e ostanala sperma po rucete mi kato sum gi mahal i posledvaha malko oralni deistviq ot moq strana. Chuvam sum che spermatozoidchetata jiveqt mn malko v kislorodna sreda, a i az se izbursah (prosto nqmashe kak da se izmiq tochno togava), no sega i zakusnqva veche sedmica. Tova se sluchi na denq sled kraq na menstruaciqta i vupreki da znam, che ima super neredoven cikul pak se pritesnqvam. kak mislite vie?

Sorry za latinicata

Guest
    шанса да е снатал гаф е смешно малък, за да не се притеснявате да си направи тест

другия път го правете в банята или внимавай да не се омазваш или просто не се притеснявай за неща които не могат да станат

Тва май аз не те разбрах както трябва...
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    От играчка плачка. Само тест за бременност ще може да ти отговори на въпроса в момента. Ако не, изчакайте 9 месеца и всичко ще стане ясно. Шансът да си направил белята е малък, но все пак го има.

zemete si test za seki slu4ai
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    От играчка плачка. Само тест за бременност ще може да ти отговори на въпроса в момента. Ако не, изчакайте 9 месеца и всичко ще стане ясно. Шансът да си направил белята е малък, но все пак го има.
    Шансът е поооооооочти нулев ако питате мен... Ама айде да праи тестса за 3 лева ли си...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си