- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Question?
Zdraveite, iskam da vi popitam slednoto:
Pravih sex s priqtelkata si i svur6ih v prezervativ, dori 2 puti, vsichko OK. no sled tova qvno e ostanala sperma po rucete mi kato sum gi mahal i posledvaha malko oralni deistviq ot moq strana. Chuvam sum che spermatozoidchetata jiveqt mn malko v kislorodna sreda, a i az se izbursah (prosto nqmashe kak da se izmiq tochno togava), no sega i zakusnqva veche sedmica. Tova se sluchi na denq sled kraq na menstruaciqta i vupreki da znam, che ima super neredoven cikul pak se pritesnqvam. kak mislite vie?
Sorry za latinicata![]()
шанса да е снатал гаф е смешно малък, за да не се притеснявате да си направи тест
другия път го правете в банята или внимавай да не се омазваш или просто не се притеснявай за неща които не могат да станат![]()
От играчка плачка. Само тест за бременност ще може да ти отговори на въпроса в момента. Ако не, изчакайте 9 месеца и всичко ще стане ясно.Шансът да си направил белята е малък, но все пак го има.
zemete si test za seki slu4ai![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Шансът е поооооооочти нулев ако питате мен... Ама айде да праи тестса за 3 лева ли си...Първоначално написано от experiment_m
![]()
Вие на хероин ли сте бе?