- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Елементарен въпрос
Здравейте на всички... Ъъъ имам един много глупав въпрос, знам че коментарите ще са супер тъпи ама просто не мога да продължавам да живея така без да знам нищо за секса, ще се помислите че съм наякъв на 10 години,не не съм! На цели 15 години съм и не знам основни работи сигурен съм че не съм единствения, но не издържам и искам да попитам някои неща, ако искате ми се подигравайте,правете каквото искате, аз съм човек с чувство за хумор и ще ви разбера,защото аз също съм се ебавал....Ето и моя тъп въпрос:
Сега някой може ли да ми обясни кое точно е анала , ако може да ми прати линк с снимкасъжалявам за неуместния въпрос но какво да правя като не знам! Никой не се е родил с това да знае кое какво е!
По-точно къде е анала и как се наричат там двете "дупки" на жената ,как се нарича тази в която се прави обикновенно секса? Благодаря на печените читатели на форума предварително!
Пич отговора е от прост по прост анално е в гъза а вагинално е във вагината.То даже се реазбира от наименуванията.Са ако не знаеш кое е анус и кое е вагина може пак да питаш :P
Не са само 2 тия "дупки", три са![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не го обърквай повече са има да се чуди коя е тая трета дупка разбираш ли![]()
анала (то дори нз да има таква дума), АНУС му викат, тва е отворо дето сереш през него и някой жени ги ебът там.
вагина е онва, дето се намира малко след клитора.
като бях малка, си мислих, че вагиналната дупка е тази, през която шоркам. ахахх
на тва му се викало пикучен отвор. и да искаш, и да не искаш -> през там не се ебе.
Да бе, съвсем ще го объркам момчетоПървоначално написано от Koi 6te lapa?
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
anal e dupkata koqto i myjete i jenite imat