Цитирай Първоначално написано от WaKo
Цитирай Първоначално написано от bloodybaby
Ахахаххахаха ти ме разби приятел.От смях ме разби!
Ако сравняваш хората и животните, би трябвало да знаеш, че животните правят секс, за да създадат поколение, а не просто за удоволствие както го правят хората!Не вкарвай аудиторията в тъпи филми!
Не съм твърдяла, че секса не е важен, отбелязах само няколко причини, поради които на девойката, може да не и се прави секс, но въпреки това да обича партньора си!
Теб лично само секса ли те интересува, във връзка която имаш?
Арееееееее защо никой от големите отворковци, дето все много знаят никога не отговаря на нито един въпрос зададен към него, а?
Аз ще ти отговоря вместо него - секса е много важен. Да го кажем така - в една връзка не търся само секс, но без секс няма връзка. Ако се замислиш по-надълбоко за нещата и ако естествено си имала нещо подобно на истинска връзка ще разбереш, че това което казваме е истина. А и това за живота е също е така - ако се замислиш за истинската причина за всичко, което вършиш в живота си ще разбереш, че това е именно намирането на най-добрия партньор за секс
18 месеца с моя приятел имахме връзка без секс и смея да кажа, че тя не беше по-лоша от сега, когато правим секс!