- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е ?
Винаги се намира, някой, който да отговори вместо запитаният!Това ме дразни, а запитаният се скатава!Първоначално написано от WaKo
Освен, че съм имала сериозна връзка, освен че сериозната ми връзка продължава повече от три години,освен че съм на 23 и знам какво говоря и мисля...та освен всичко друго и дете имам!Ясно ми е колко важна част от връзката е секса, но ми е ясно и че държах приятеля ми на сухо повече от 6 месеца, преди да му пусна.През тези повече от 6 месеца изживяхме страхотни неща заедно, бяхме супер щастливи,заспивахме си голички един до друг,подлудявахме приятелите си с хармонията между нас!Четяхме поезия заедно, пътувахме насам натам,лудеехме по морето и разни планини,пиянствахме до припадъци,пишехме стихове един за другг...и още куп неща, които ни караха да се чувстваме страхотно заедно!Побърквахме се дори и ден да не сме заедно(защото живеем заедно от вторият ден, в който се познавахме),а не дай си Боже за повече от ден да се разделим!Времето ни беше изцяло запълнено от любов и хармония, още преди да започнем да правим секс!
Аз не отричам, че секса е нещо много важно за всяка връзка, аз твърдя, че освен секса има и много други много важни неща в една връзка!Ако със секса нещо куца, вината определено не може да се търси само у единият партньор, а и двамата трябва да намерят причината за проблема!Обикновенно обаче мъжът си получава удоволствието от секса и ако е малко по бос в тая работа, жената го пързаля, че и тя е получила нещо, а всъщност започва да губи желанието си за интимности!Сега успяхте ли да ме разберете?Затова смея да твърдя, че нежеланието за секс у жените, се корени предимно в неуменията на мъжете в леглото!
Не желая никого да засегна!Това си е лично мое мнение!