- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- NORMALNO LI E DA SI LISBIIKA
normalno li e da si lisbiika kajete.... na 17 sum i az i imam lesbiiski naklonnosti obi4am sexa s 3 momi4eta i vibratori sado mazo sexa i t.n ne 6ta da zvu4i mn perverzno ama tova e normalno nali? smisal da se vabujdam ot momi4eta :P ama v sa6toto vreme se vazbujdam i ot mom4eta troikata e nai qka de
e kakvo NEnormalno ima????![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
"нормално ли е"![]()
![]()
има педали има и лесбийки...
На който к'вото му харесва.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
edni kazvat normalno drugi ne spored men ne za6toto ne6to ne ti e nared ne si kato drugite ne iskam da kaja da kopira6 ot drugi ami v smisal 4e poprincip triabva da se vajbujda6 ot mom4eta(samo) ane ot momi4eta de da znam moje i da e normalno pak 4ao![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
по-добре не ти трябват момчета само правят проблеми ...
to4no tova e nz dali e nenormalno ili norlano ne moga da go spodelq s fr pove4eto sa heteroseksualni az ne 4e sum homo preavq go i s mom4eta no imam naklonnosti i kam momi4etata kakvo da napravq 4e da nqmam tezi naklonnostiПървоначално написано от n1ght_shadow
ama az i ot mom4eta se vazbijdamПървоначално написано от neli_15_sexy
spored men e nenormalno da si gei ili lizbiika.shtoto v prirodata(v smisal pri jivotnite)nema takiva neshta.spored men tva e v protivore4ie s prirodnite zakoni.no vse pak seki si ima pravo da si prai kvot si iska i nai-ve4e da bade 6tastliv s kogoto na nego mu e kef.ina4e poglednato realno e nenormalno.se pak tvoi izbor
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Това, че се възбуждаш от момичета не означава непременно, че си лесбийка. Имала ли си някакви чувства към момиче?Първоначално написано от liz blizz
прочети първото мнение ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не виждам да е споменала чувства.. само за секс говориПървоначално написано от Боклук си Бате ...
именно за секс с човек от същия пол би трябвало да имаш някфи чуства ?! !?!?![]()
Ми не.. повечето приятелки, които съм питала дали биха спали с жена ми казаха 'Да.'Първоначално написано от Боклук си Бате ...
Аз също се възбуждам от жени.. нормално е.. При вас мъжете е различно..
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Боклук си Бате ...
![]()
влюбих сеПървоначално написано от Анонимко
![]()
v dneshno vreme vsichko e normalno.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако си падаш хем по момичета, хем по момчета та ти не си лесбийка а БИ сексуална.![]()
seki e takuv kakuvto e nqma ni6to lo6o ako se 4uvstva6 dobre nqma ni6to tova e nai-vajnoto ti sama opredelq6 kakva da si spox![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
i evalata 4e pone si priznava6 na mn dr ne im stiga smelost
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
ti ne si lisbiika spoko ami prosto ima6 malko naklonosti n 6te gi preodolee6 ili pak ako iska6 nedei pravi go is momi4eta kakto iska6Първоначално написано от liz blizz
![]()
![]()
![]()
tva e ot neli_15_sexyПървоначално написано от sexy_f_15
Ще мине![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!