zdraveite! ami re6ih da potursq malko suveti kak da si hvana gadje, taka 4e eto go moq problem:
u4a v mnogo prestijen kolej vseki delni4en den do 18:00 4asa i usurdno u4a poneje imam golemi ambicii. predmetite mi iziskvat ogromno vnimanie, koncentracia i trud. poneje predi da vlezna v tozi kolej u4ih 2 godini v u4ili6te samo za mom4eta ne bqh sviknal da se razkoncetriram. sega oba4e kogato vijdam hubavi momi4eta v koleja mi, postoqnno gi zqpam i mi e trudno da se koncentriram. kakto i da e uspqvam v pove4eto no poneje imam mnogo domashni i t.n. toest nqmam vreme za socializirane. poneje, sum pod postoqnen stres i imam karanici s roditelite si se nau4ih da ne si pokazvam 4uvstvata i sum po-tujen i sku4en. na vsi4koto otgore sum i malko sramejliv - v smisul ne obi4am novite zapoznanstva osobeno s momi4eta za6toto vinagi si mislq 4e ako si dopadnem s nqkoq i stanem gadjeta - nqma da imam vreme za u4ene. izob6to prekaleno mnogo mislq za v bude6te i precenqvam vsqka situacia s + i -. dopulnitelno, roditelite mi sa mnogo striktni kum moq uspeh no v su6toto vreme ne mi otdelqt mnogo vnimanie da izslu6at moite problemi i vijdaniq poneje sme golqmo semeistvo (imam 2 malki sestri) puk i imame finansovi problemi. po tozi na4in te 4esto si izlivat gneva vurhy men ili mi davat prekaleno mnogo zada4i koito ne samo mi vzimat ot vremeto za u4ene puk kamo li za socializirane. poneje sum edinstveno mom4e ot 2 mi rodstveni linii vsi4ki raz4itat na men koeto me zaduljava nqkak si da se spravq dobre v u4enieto.
kakto i da az oba4e znam ot opit 4e ako nqkoi mi izslu6va problemite, proqvqva pove4e vnimanie kum men 6te se spravq i sus lubovta i sus u4enieto koeto e moqta cel!!!
blagodarq na vsi4ki, koito pro4etoha tova... hmm ese i 6te sum o6te pove4e blagodaren na suvet