- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миии...чудя се :)
Знааачиии....Прочетох доста статии за това как се махат смучки.НО ми стана интересно как се правят (като изключим варианта "с уста") В смисъл...де да знам има ли някакви др начини?Идеи някфи ?
Може да включите и въображението си естествено
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа.....
Е нищо де...кво лошо има да пофантазираме малкоА и имам разни съмнения относно едни смучки по един човек ...
Тааа...си мислех че може да ми дадете някакъв вид обяснение
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа.....
Е моля те обясни ме с кой друг орган искаш да осмучеш някой освен с устата?Ма то е малко невъзможно бре...Ти да нямаш зъбки и на някои други места?какво въображение има в тва да захапеш някой и да засмучеш?Това да не ти е свирка?
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Нееее... не ме разбрахте![]()
Нямах предвид с друг "орган" а по др "начин" ... Пример:една пр имаше нещо като смучка на врата,но каза че се изгорила с пресата за косаЕ от тоя сорт
![]()
стискай яко с ръце може и да стане да де и нокти изполвай![]()
![]()
машата е класическо обяснение :Д не и ваярваи...смучка е :Д
xaxaxa4udite se kakvo da pravite
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
e tva e evalata da ne znae6 kvo e smu4ka i kak se prain bez komentar !i ne si naqsno kvo iska6 da pita6 tva 6ti kaja![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
с Г Ъ З и с нос.
Vzima6 edna prahosmuka4ka i daiiiiiiii![]()
една приятелка (даже има рег тука, но няма да го споменавам) беше казала на някой, че е паднала по стълбите, след тва обяснение не можах да спра да се хиля 10-тина минути![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от Last_Night
я я ми кажи как се казва тази твоя приятелка плз![]()
Detska mu rabota ...Първоначално написано от Last_Night
![]()
Първоначално написано от Last_Night
Хващай прахосмукачката, пич!![]()
Собственост на Canis_Dirus
може с задник
1. лепкаш си го на врата и/му
2. стягаш мускулите на гъзЪ колкото се може повече
3. оптиваш се да пръднеш ма на обратно и колкото се може повече смучиш
тествано е действа
внивай само като го правиш да не откъсниш някое парче че се сърдят девойкитеПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от GiRo
Вики![]()
![]()
и бтв съм момиче![]()
аз пък съм момчеПървоначално написано от Last_Night
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
смучки се правят с прахосмукачката![]()
или в бмв-то на витоша на задната седалка като се изръбиш