.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Moderated: Хубаво ли е да вземеш гаджето си на бала?

Вие как мислите хубаво ли е да вземеш гаджето си на бала? И как бихте постъпили?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Като отношение спрямо него е добре да го вземеш. Но за самия себе си е по-добре да си сам и никой да не ти мрънка с кого танцуваш, прегръщаш и говориш.Ще гледаш как другите правят каквото си искат, а на теб ще ти се налага да се съобразяваш с него.

Да, защо да не е добре. Какво по-хубаво от това да споделиш една отнай-специалните си вечери с любимия човек.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: Според вас?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вие как мислите хубаво ли е да вземеш гаджето си на бала? И как бихте постъпили?
    Не е добра идея. Ама гледай да не ти се обиди. Като цяло да има някого с теб на бала не е хубаво, защото трябва да му обръщаш внимаени. А бала е нщо в което трябва да паднат всички задръжки. Когато си вземеш гаджето трябва малко или много да се държиш роамтично, а на бала това е чисто губене на време. Имах едни познати дето си отидоха двамата и цяла нощ стояха и се гледаха и целуваха. Изиграха една-две балади и това беше. А около тях всичко крещи вика дансинга се пука по шевовете, те стоят и се гледат. Супер тъпо беше.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Да, защо да не е добре. Какво по-хубаво от това да споделиш една отнай-специалните си вечери с любимия човек.

Even heaven is hell without you

Da mn qsno! Kvo ti puka kva ti e roklqta -vajno e kuv ti e kavalera ...
    tva be6e mn tupa misul ..

Forslor
    Guest
    НЕ ! Това е времето в което си взимате довиждане със всичките съученици със които сте преживали доста през годините след което се разпръсквате като може със някой да не се видите повече.
    Балът е един път в живота ,а гаджета под път и над път.

Пък аз както казаха по-по нейде горе немога да й обръщам постоянно внимание. Разбира се има изключения ако приятелката е от класа.

Със нашия клас сме се разбрали никакви странични хора(гаджета , приятелки , на стринка ти очинайката ,че дъщерите й и т.н) ,защото малко е да се каже ,че ще се издивява

midsummer```
    Guest
    nqma ni6to lo6o da si vzeme6 gadjeto na bala,no ne i v restoranta,kadeto 6te ste vsi4ki ot u-6te.za6to da nqma6 dama ili kavaler ot u vas,koito da te izprati do u-6te,a za6to ne i da doide v diskotekata po-kasno...ne moje da se zarani 4ovek da e v su6tata disko :P

Ако държиш на него,го вземи.Подкрепям мнението на Aleandra
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

мн ясно 4е да ..
    ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Твърдо против!
    На моя бал 1 от момчетата беше с дама. момичето седя 1-2 часа и умря от тъпотия. Стана си и си тръгна. Евала й правя все още за тази постъпка. а беше дала сума ти пари за рокля, обувки и т.н. Тази вечер не е за любов, а за купон. Тази вечер не е и за секс(много е тъпо това). Вечерта е за да кажеш сбогом на 1 период от живота ти-ученическия, в който твоят приятел не е присъствал през цялото време. С гаджето мога да съм всеки 1 друг ден, но не и този!

зависи до колко се разбираш с класа си. той може да дойде да речем в дискотеката... там не можеш да си с целия клас...след 12ч обикн всички се разпръскват. при нас поне така стана и приятелят ми дойде към 12ч и мн се радвам, че го направи. чувствах се мн хубаво. хем в дискотеката бях с приятели и се забавлявах, хем той беше до мен... а и не ме е ограничавал да стоя само при него или да не обръщам на никого др внимание (както всъщност се опасявах, че може да стане...) само че няма да можеш да танцуваш с момче... и ще те пази мн... в дискотеката затанцувахме с един съученик... а той през цялото време докато съм танцувала ме гледал на кръв (признавам, не знаех... мислех, че ще разбере.. все пак съученик)...ама после се оправихме и се реванширах в стаята ^^

тааа...въпрос на личен избор. аз лично не съжалявам
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Балът катао цяло за мен е една изключителна важна и красива част от живота на всеки човек.Сама прецени какво би искала от този незабравим ден-това да споделиш щастието си и с гажето ли или да се ондадеш изцяло на съученицзите си.Ако си подредиш нещата по преоритети ако успееш да съчетаеш двете ще бъде чудестно.В случай обаче че гаджето ти е от по-ревнивито и за най-малкоо нещо ти прави физиономии просто се лиши от негоново присъствие точно в този ден.В противен случай и за двама ви няма да бъде приятно чудесно незабравимо.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Егати въпроса... много ясно, че бих го взел, ако имах такова.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    зависи до колко се разбираш с класа си. той може да дойде да речем в дискотеката... там не можеш да си с целия клас...след 12ч обикн всички се разпръскват. при нас поне така стана и приятелят ми дойде към 12ч и мн се радвам, че го направи. чувствах се мн хубаво. хем в дискотеката бях с приятели и се забавлявах, хем той беше до мен... а и не ме е ограничавал да стоя само при него или да не обръщам на никого др внимание (както всъщност се опасявах, че може да стане...) само че няма да можеш да танцуваш с момче... и ще те пази мн... в дискотеката затанцувахме с един съученик... а той през цялото време докато съм танцувала ме гледал на кръв (признавам, не знаех... мислех, че ще разбере.. все пак съученик)...ама после се оправихме и се реванширах в стаята ^^

И какво стана-балът бил 1 дискотека и секс след нея. Вие сега така мислите, ама елате на моето. Тези дни по баловете си спомних моя и колко ми беше хубаво. Грам не се разбирах с класа и всички ми мразеха. Заради тормоз от тяхна страна за 1 седмица преди бала отслабнах с 7-8 кила и пак си прекарах ок.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Само в дискотеката, иначе-не. А, да и само ако е разбран и ти дава да си танцуваш с всички, а не да те ограничава и да трябва само с него да танцуваш.
    Аз лично съм в един клас с моя и ще сме заедно естествено, но няма да седя до него през цялото време. Ще му кажа предварително, че ще танцувам с всички, защото иначе той обича да ме обседи и да танцуваме постоянно прегърнати Което и аз обичам, ама догодина няма да стане така

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    аз смятам, че не е подходящо! все пак това е завършването на класа! това е ВАШАТА вечер, а не твоята и на гаджето! с него можете винаги да излезете, да се забавлявате, но тази абитуренска е специално на класа - първа и последна!

имате мои приятели, които на бала домъкнаха гаджетата си и повярвай ми - беше супер глупаво от тяхна страна! зарязаха ни всички и си празнуваха настрани, колкото и да ни уверяваха отначало, че ще си бъдат с нас абе общо взето простотия!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

И какво стана-балът бил 1 дискотека и секс след нея. Вие сега така мислите, ама елате на моето. Тези дни по баловете си спомних моя и колко ми беше хубаво. Грам не се разбирах с класа и всички ми мразеха. Заради тормоз от тяхна страна за 1 седмица преди бала отслабнах с 7-8 кила и пак си прекарах ок.
    не. балът беше в ресторанта кажи-речи... до 12ч там... имаше танци, песни... не беше лошо. напротив. настроението беше приповдигнато. почти не сме сядали на масите. но до 12ч с целия випуск, всички съученици... след т'ва се пръснахме по различни дискотеки, 'щот един слушал чалга, пък друг искал техно, ама защо да не слушаме ретро... и тогава вече дойде приятелят ми.. а и той познаваше повечето ми съученици, така че нямаше проблем. съчетах и 2те неща и не съжалявам. никак дори.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

не. балът беше в ресторанта кажи-речи... до 12ч там... имаше танци, песни... не беше лошо. напротив. настроението беше приповдигнато. почти не сме сядали на масите. но до 12ч с целия випуск, всички съученици... след т'ва се пръснахме по различни дискотеки, 'щот един слушал чалга, пък друг искал техно, ама защо да не слушаме ретро... и тогава вече дойде приятелят ми.. а и той познаваше повечето ми съученици, така че нямаше проблем. съчетах и 2те неща и не съжалявам. никак дори.
    При нас балът е в ресторантът до към 5 сутринта, после е дискотека и после изгреви. То и за дискотека няма май време. В 1 зеведение на центъра се събират абитуриенти и играят хора до 9-10 сутринта. какъв е тоя бал до 12 часа?

представа нямам.... добре, че нямах и големи очаквания... всъщност не знаех и какво да очаквам, де но така се развиха нещата при нас... аз принципно си постоях и след 12ч, но те бяха започнали вече да се разотиват...иии кой на където му скимне... тези, дето най-ревяха за класа... те първи си обраха крушите... иначе 'много ще си липсваме'... за т'ва и не съжалявам, че взех приятеля си след това и бяхме заедно... просто предварително предполагах какво би могло да стане...
    но ако на другите, абитуриентските им ще са до към 4-5ч - някак по-върви да не вземат гаджетата си... ест, че ще трябва да отделиш повече внимание за класа си... но ако е като при нас.... не виждам нищо кой знае к'во ние 'щот сме 'голямата работа' и за т'ва.. какво да се прави.. няма място за съжаления.. к'вот било - било...аз си изкарах добре... в крайна сметка, всеки сам трябва да си прави хубавото... ако трябваше да разчитам на другите... мани, мани...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си