- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След като свърши всичко?
Какви са отношенията ви с бившите?
С повчето отношенията ми са приятелски
След като се разделите с някого продължавате ли да контактувате? Или зависи от това кой и как е прекратил връзката?
Ами до сега само аз съм прекратявала връзките най-вече защото чвствата жече са угасвали... И 2 пъти заради изневяра от тяхна страна... Но въпреки това продължаваме да контактуваме и дори с накои от бившите ми сега имаме много по-силно приятелство, отколкото преди да тръгнам
Имате ли все още чувства към бивш приятел/приятелка? Какво правите ако се надявате някак да се съберете отново - опитвате се да запазите близостта си или примерно демонстративно започвате да излизате с други, за да го/я накарате да ревнува.
До сега не ми се е случвало да имам чувства към някой от бившите ми след като скъсаме. За мен когато нещо приключи няма смисъл да се опитваш да го започваш отначало...
А ако приятелката/приятелят ви в момента е преживял тежка раздяла преди да бъде с вас....а сега продължава да поддържа контакт с въпросният/ната бивш/а? Как реагирате? Ревност? Несигурност?
Аз съм страшно ревнива (много пъти е неоснователно), но когато вярвам на човека до себе си и той оправдава доверието ми нямам причини да се карам с него за това, че се вижда с нея... И честно казано с мен и моя приятел стана така. Само че аз продължавам да се виждам с бившия ми...