- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razdvoena sbm...Pls HelppppS
Hi all.Imam si gadje ot 2 godinki-toi e mn mil,sladbk,ymni4bk,vnimatelen kym meni-izob6to e idealen naistina.Roditelite mi go priemat mn dobre...hodi na ma4 s tatkoIzob6to mn si go obi4kam.No iznikna edin problem...Ot minalata god se poznavam s edno mom4e-toi oba4e ne mi e bil nikakav-daje ne se pozdravqvahme,no hodihme zaedno na ekskyrziq ot nqkolko klasa.Az ne poznavah nikoi-toi sa6to.Zatova vzehme da se dvijim zaedno za da ne sme sami na ekskyrziqta.Post bqhme zaedno i toi naistina mi stana mn dobar fr-toi e EDINSTVENOTO mom4e koeto me razsmiva,i ne e nqkakaf vnimatelen i mil kato gadjeto mi a e amm...nz obijda me,no go pravi po zabaven na4in i e golqm sladyr.Vyrnahme se v ka6ti, prodaljihme da se vijdame za6toto naiatina se sblijihme.Hodim na kafe,4atim si post,toi idva y nas,az y tqh...gadjeto mi se namysi o6te v na4aloto za6toto do sega toi be6e moq edinstven nai dobar fr a sega ima i dr mom4e s koeto se dvija.osven tova edin fr na gadjeto mi doide do nas da vzeme nqkakvi tetradki i sednana compa mi za malko dokato gi namerq vidql e logovete mi...a tam ima6e logove na mene i na moq nov fr,toi mi e pra6tal {},{P},i me e bazikal az sa6to sam my pra6tala {P} i sam go ebavala...fr na gadjeto mi e kazal na gadjeto mi za tezi logove v4era toi me osvedomi 4e 6te bie moq fr...az izbyhnah kazah my 4e obi4am tova mom4e mn..tova be6e nai-golqmata mi gre6ka...toi si pomisli 4e govorq za LOVE v istensiq smisal na dymata..nz kakvo da pravq obi4am moeto gadje ...no moq fr e mn vajen za mene...a i po4vam da yse6tam 4e izpitvam ne6to pove4e kam nego...imam nqkakva by4ka v stomaha kato go vidq....off nz.No ne sikam ne6to pove4e s nego za6toto toi pie,py6i i roditelite mi nqmat da go priemat toi e tipi4noto lo6o mom4e...nz..pls help me......
{{{IskbM S1 tE MilYyY}}}
Do kolkoto razbiram hich ne ti e lesno,ama kato nachalo bih ti kazala hubavo da si pomislish.Vse pak 2god.vrazka nikak ne e malko vreme.Otgovori si na vaprosa zaslujava li si da slojish krai na neshto koeto ti dava sigurnost,za da se vpusnesh v tazi avantura.V kraina smetka kakvito i mneniq da prochetesh tuk reshenieto shte si ostane samo tvoe.Trqbva da si izqsnish chuvstvata i kam 2-te momcheta.Kakvoto i da reshish pojelavam ti kasmet i da si shtastliva
![]()
ne si preebavai 2 godini vrazka zaradi uvle4enie...
Според мен трябва да си с приятеля ти, а не с гаджето ти, защото той не ти е безразличен, явно намираш в него един прекрасен човек.Ти не го обичаш само като приятел, изпитаваш нещо повече към него.
И все пак трябва да си наясно с чувствата ти към приятеля ти.Дали си струва да си с него, искаш ли да сте заедно...
Ami gadjeto mi dava obi4,sigyrnost i az izpitvam kym nego pove4e ot obi4 toi mi e kato po-golqm brat vinagi me za6titava,roditelite mi mn go haresvat...no kogato kaza 4e 6te nabie Ivo(taka se kazva moq fr)az naistina mn qko my se razkre6tqh.Sega hodihme s Ivo na kafe,no na6iq grad e mn malak(Sliven)i Ivo me be6e gy6nal-bqhme sednali v edno separensi i vidqh moeto gadje s negoviqt fr i toi sy6to me vidq..posle tragna...nz kakvo da pravq-sega sam skarana s gadjeto si i toi mi se sardi si pada malko biq4 i se pritesnqvam za Ivo..a da i Ivo si ima gadje.....no s gadjeto my ne6tata hi4 ne sa rozovi-toi ne q obi4a...
tova bqh az
{{{IskbM S1 tE MilYyY}}}
kakvo zna4e6e tova????![]()
{{{IskbM S1 tE MilYyY}}}
А ти тая 2-годишна връзка защо я поддържаш? От задължение? Защото родителите ти Го харесват? Или все пак си имаш чувства към това момче?
Няма нужда да отговаряш на мен. Решението на проблема се крие в това, как ще отговориш пред себе си.
Нямам какво да добавя!!!Първоначално написано от Анонимко
[size=7][b][u]fosse cos
Abe kvo tolkoz ti e stanal golqm fr tozi? ot skoro se znaete po taka..nqkakvo uvle4enie! Priqtelq ti ima pravoto da ti se musi za6toto toi kato gleda tiq fakti ... i ti bi se namusela ako be6e na negovo mqsto. Ne si precakvai 2godi6nata vrazka zaradi uvle4enie, utre 6te sajalqva6aide uspeh !
Нещо като в моя случаи...приятелката ми ,една от най-добрите бяхме на екскурзия и се засякохме аз с мойто даскало тя с неиното...беше готино, преди не бяхме прекарвали заедно толкова време, имам чуството, че се сближихми още повече. Тя ми е казвала като на приятел, че ме обича и че знача много за нея, че като ме види нещо и се стопля от вътре, но си има приятел от около 2 години, късали са няколко пъти и темподобни работи. Сега се чудех дали да застана м/у нея и приятеля и но погледнато от страни това е гадно... незнам в твоя случаи работата вече отива на лошо...помисли на кого държиш, ако ти е по-скъп приятеля ти, родителите не трябва да те притесняваш, ще го приемат някак си, а ако е гаджето....май трябва да намериш начин да му се извиниш и да си се разберете.
Избора си остава твои, аз взех моя - да си мълча, надявам се поне този път да е правилен.![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Ами,кажи на гаджето си,че обичаш приятеля си само като такъв,не го възприемаш като нещо повече...То това мъжката ревност е много сложно нещо.Според мен има основание гаджето ти да се сърди.Ти как би се почувствала на негово място..?Просто не излизай толкова често с този твой нов приятел.Хем гаджето ти ще поутихне,хем и на теб ще ти се махне това внушение,че го харесваш от главата.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ми свършилото се свършило.Трябвало е да го напуснеш да си си намерила ощте новия френд.Не е трябвало толкоз 1 година да го използваш.Ако питаш мене бих казал 1-вия, може би поради факта че не харесвам "лоши момчета".Другото което е че трябва тебе да бие не френда,защото той няма никаква вина вината е в теб че си го доближила толкоз близко до тебе.
Успех
Лека вечер
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Nqma priqtelstva v tozi jivot mila . Nemoje momi4e i mom4e da sa mn dobri fr vinagi ima i 4ustva az ti go akzvam ot opit. A ti namira6 qvno v Ivo tova koeto ne ti e daval priqtelqt ti . Nemoje6 da si ve4no s gadjeto si nezavisimo dali roditelite ti go haresvat izqsni svoite 4ustva s kogo bi bila po 6tastliva . A nali znae6 po lo6ite mom4eta privli4at momi4etata da ima kakvo da te jegvamacka predceni si
![]()
![]()
![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
am Amfitamin4o koi sam izpolzvala edna godina?Iskah da kaja 4e ot edna godina poznavam Ivo no beglo daje zdrasti ne sme si kazvali.Hahahah i mai naistina az sym za boi.Naitina obi4am gadjeto si ...pone taka mislq..no Ivo e....nz..ne6to pove4e ili pak ne...pf adski sam obarkana.Mnogo mersi 4e mi sly6ate glyypstite na vsi4ki.Celyvki{{{}}}leka i Meka{}
{{{IskbM S1 tE MilYyY}}}