Hi all.Imam si gadje ot 2 godinki-toi e mn mil,sladbk,ymni4bk,vnimatelen kym meni-izob6to e idealen naistina.Roditelite mi go priemat mn dobre...hodi na ma4 s tatko Izob6to mn si go obi4kam.No iznikna edin problem...Ot minalata god se poznavam s edno mom4e-toi oba4e ne mi e bil nikakav-daje ne se pozdravqvahme,no hodihme zaedno na ekskyrziq ot nqkolko klasa.Az ne poznavah nikoi-toi sa6to.Zatova vzehme da se dvijim zaedno za da ne sme sami na ekskyrziqta.Post bqhme zaedno i toi naistina mi stana mn dobar fr-toi e EDINSTVENOTO mom4e koeto me razsmiva,i ne e nqkakaf vnimatelen i mil kato gadjeto mi a e amm...nz obijda me,no go pravi po zabaven na4in i e golqm sladyr.Vyrnahme se v ka6ti, prodaljihme da se vijdame za6toto naiatina se sblijihme.Hodim na kafe,4atim si post,toi idva y nas,az y tqh...gadjeto mi se namysi o6te v na4aloto za6toto do sega toi be6e moq edinstven nai dobar fr a sega ima i dr mom4e s koeto se dvija.osven tova edin fr na gadjeto mi doide do nas da vzeme nqkakvi tetradki i sednana compa mi za malko dokato gi namerq vidql e logovete mi...a tam ima6e logove na mene i na moq nov fr,toi mi e pra6tal {},{P},i me e bazikal az sa6to sam my pra6tala {P} i sam go ebavala...fr na gadjeto mi e kazal na gadjeto mi za tezi logove v4era toi me osvedomi 4e 6te bie moq fr...az izbyhnah kazah my 4e obi4am tova mom4e mn..tova be6e nai-golqmata mi gre6ka...toi si pomisli 4e govorq za LOVE v istensiq smisal na dymata..nz kakvo da pravq obi4am moeto gadje ...no moq fr e mn vajen za mene...a i po4vam da yse6tam 4e izpitvam ne6to pove4e kam nego...imam nqkakva by4ka v stomaha kato go vidq....off nz.No ne sikam ne6to pove4e s nego za6toto toi pie,py6i i roditelite mi nqmat da go priemat toi e tipi4noto lo6o mom4e...nz..pls help me......