- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля прочетете
днеска прайх секс с приятеля ми ... по точну не мое се нарече че сме праили де!!! като влезе беше без презерватив и аз не бях много влажна(даже никак) и нещо му стана на тази кожичка дето е свързана с главичката и му потече кръв!! и аз много се притесних!! и той каза нали че го е заболяло и каза че няма може праим секс изв време и аз после много се зачудих да не би да не иска да праим изобщо ( в смисал да разбрах 4е го заболя) ама 4ак пък толкова нз на някое момче случвало ли му се е и колко време след това е можел отново да прави секс???
razbirase 4e nqma da iska da pravi sex v momenta ,stanalo e pred momi4e, moje da e neshto seriozno i pove4e izobshto da ne moje da pravi sex, panikiosal se e pritesnil se e
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
странно явление ама тва сигурно е ако не се е обрязал като малък! Може не6то да се е закачило и да се е разкъсало нещонезнам чесно казано
![]()
![]()
Craig David-Walking Away
ako na nqkoe mom4e mu se e slu4valao aidi da spodeli mersi
Да се бяхте намокрили малко уее...![]()
Така....значи:
Всяко момче по рождение има една ципа която свързва главичката на пениса със ствола и главичката неможе да се оголи нацяло.И ако тази ципа не се разкъса в ранна възраст след това може да стане много по-болезнено и да има кръв както в случая...Та нищо сериозно не е станало и е нормално да неиска да го правите известно време.Все пак както казаха по-горе станало е пред момиче шашнал се е.А и няколко дни докато зарастне това ще го боли.Така че споко нищо страшно не е станало всичко ще отшуми бързо и той ще е по-добре ако е скъсал цялата ципа.А ако не е му кажи да я разкъса нацяло защото ако не го направи като порасне още малко и ще започне да го боли когато се възбуди.Айде със здраве!
АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!Първоначално написано от Владо
Простете му за безхаберието относно собствените му полови органи.
1. Нищо не се къса (нито при секс, нито в ранна възраст)
2. Юздичката не пречи на забелването
По темата: Да, най-вероятно там се е наранило момчето. Изчакайте известно време, докато се оправи и опитайте пак, но този път гледайте да сте по-влажни.
Ne razbiram kwo tolkowa mu e smeshnoto ama aide ...Първоначално написано от lamzzzercho
Kum awtorkata-kwo se shashkash i ti ... reakciqta mu e estestwena,pritesnil se e,wse pak towa e mujkoto mu dostoinstwo,zabolqlo go e ...
Бързали сте, не е трябвало да влиза в теб, при положение, че си суха и той е без презерватив.Може би това е оказало влияние да мчу потече кръв.А най-добре да отиде на лекар.
100% верноПървоначално написано от Анонимко
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
E, чак 100% не е, но не мислех да се впускам в излишни подробности.Първоначално написано от Sevt
Латинското наименование на т. нар. юздичка е frenulum. Той е неразделна част от пениса, но въпреки това има случаи, когато е по-къс от необходимото и създава проблеми. Тогава се ходи на уролог и се вземат мерки. Отстраняването му е лесно и безболезнено, но не и в домашни условия.
Ако се скъса при проникването или при други обстоятелства става страшно, тъй като мястото е добре кръвоснабдено и ще трябват легени, спешна мед. помощ, за да бъде зашито. Надявам се в конкретния случай да не е станало това и момчето да се оправи лесно.