.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    VyPRoS
    Guest

Секс преди кола маска

Момичетата, които си махат космите на триъгълника с кола маска, през времето, което изчаквате да пораснат правите ли секс?

? ne 4akat pak da stane gora i 4ak togava go pravqt

VyPRoS
    Guest
    не ви ли е гадно с тея косми да се е*ете ??

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от VyPRoS

Zle si zle mnogo zle
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    abe kfo da ti kaja xorata i kato ima 5 mm kosmi pak go prejivqvat nqkak si da ne govorim 4e ima momi4eta koito pravqt sex bez vob6te nqkoga da sa se obezkosmqvali otdoluq koeto ne e mn priqtna kartinka, no i taka gi e*at...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    никога гаджето ми не ме е връщало като ме види гола, а аз имам 4-5 мм косъмчета. И аз не го връщам дори и да има далеч по-дълги от моите. малко е неприятно да ти се замести между зъбите или да полепне по гърлото, но се преживява. Ебаси какви сте-правите секс с някой, той ви бърника къде ли не, а вие от нещо толкова естествено като окосмяването по половите органи се притеснявате. Имаше 1 период от около месец, в който не се бръснех по лекарско предписание, ама ниикога моя не е казал и буква, че имам косъмчета. не мисля, че окосмяването е нещо гнусно-то е не само естествено, но и полезно за половото ви здраве.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    е кво да чакаш,нема смисъл
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на kindergarden
    много тъпо действай кого ще чакаш

ami da mn qsno smisul kato porasnat dostatu4nop pak gi maha6 mn tup vupros
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

VyPRoS
    Guest
    Ясно ми е, че на момчетата не им пука за космите обаче въпроса е на момичетата не им лие гадно да ги лижат и тн. се пак представете си кво им е

Guest
    Е, аз да не е*а космите? Стига да мога да намеря дупката в гората ми е все тая... Това грубо казано, ама в общи линии си е така - не ми пука за някакви косъмчета, особено за такива каквито говориш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ясно ми е, че на момчетата не им пука за космите обаче въпроса е на момичетата не им лие гадно да ги лижат и тн. се пак представете си кво им е
    Не, не ми е гадно, защото това е част от мен. по същия начин той ми облизва ръкат, а на нея имам косми, но не ми е гадно-на него също. Разберете космите са нещо ЕСТЕСТВЕНО!

VyPRoS
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не, не ми е гадно, защото това е част от мен. по същия начин той ми облизва ръкат, а на нея имам косми, но не ми е гадно-на него също. Разберете космите са нещо ЕСТЕСТВЕНО!
    кат са естествено нещо що си ги махаш ?аз не съм казала, че са неестествено, а просто дали не ви е гадно като ви лижат така..

Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Zle si zle mnogo zle
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Zle si zle mnogo zle

девойче то че са естествено ок ама като са в повече е леко неприятно

Мега фен Аватара на machoka
    никога гаджето ми не ме е връщало като ме види гола, а аз имам 4-5 мм косъмчета. И аз не го връщам дори и да има далеч по-дълги от моите. малко е неприятно да ти се замести между зъбите или да полепне по гърлото, но се преживява. Ебаси какви сте-правите секс с някой, той ви бърника къде ли не, а вие от нещо толкова естествено като окосмяването по половите органи се притеснявате. Имаше 1 период от около месец, в който не се бръснех по лекарско предписание, ама ниикога моя не е казал и буква, че имам косъмчета. не мисля, че окосмяването е нещо гнусно-то е не само естествено, но и полезно за половото ви здраве.
    с това темата приключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си