.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: skype

BLANC
    Guest

are da mi kajete kak moga da si smenq user nama v skype pls spe6no e 10x predvaritelno

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    е самия юзер не можеш да си смениш май, но можеш да си промениш името - като отвориш скайп и отгоре има една лентичка, където ти е името и статуса. Като я натиснеш ти се отваря и снимката и настроението. То е като един правоъгълник и в долния десен край има един бутон. Натискаш го и си избираш да си променяш профила и от там...надявам се да си разбрал - по-индианско не можах да го обясня Мисля, 4е в сайта на скайп има некви инструкции - погледни ги
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

awe hora tazi tema za tuk li e ?? zemete pomislete malko ..... taq temi4ka moi za klu4
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

ХахАхА тва какво общо има със секса нещо ми бяга
    LocK

много шефчета станаха
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Пловдив
    и кво...чета аз в раздел секс, тема с заглавие : "преместена:скайп?" преместили сте темата за скайп в раздел секс. ама и вие модераторите не падате на по-ниско ниво от тия дето рекламират форумите си в раздел любов!
    и за да не ми кажат модераторите че флуудя без да отговарям на темата, защото аз разбира се съм единствената в тоя форум, която прави подобни нарушения на правилата ... ще отговоря на въпроса : юзърнейма не може да се промени. единствено може да си инсталираш на ново скайпа / макар че при мене и така не става/ или да си смениш само името и фамилията от "смяна на профил" ! айде...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си