are da mi kajete kak moga da si smenq user nama v skype pls spe6no e 10x predvaritelno![]()
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
е самия юзер не можеш да си смениш май, но можеш да си промениш името - като отвориш скайп и отгоре има една лентичка, където ти е името и статуса. Като я натиснеш ти се отваря и снимката и настроението. То е като един правоъгълник и в долния десен край има един бутон. Натискаш го и си избираш да си променяш профила и от там...надявам се да си разбрал - по-индианско не можах да го обясняМисля, 4е в сайта на скайп има некви инструкции - погледни ги
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
awe hora tazi tema za tuk li e ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zemete pomislete malko ..... taq temi4ka moi za klu4
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
много шефчета станаха![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и кво...чета аз в раздел секс, тема с заглавие : "преместена:скайп?"![]()
![]()
преместили сте темата за скайп в раздел секс. ама и вие модераторите не падате на по-ниско ниво от тия дето рекламират форумите си в раздел любов!
![]()
и за да не ми кажат модераторите че флуудя без да отговарям на темата, защото аз разбира се съм единствената в тоя форум, която прави подобни нарушения на правилата... ще отговоря на въпроса : юзърнейма не може да се промени. единствено може да си инсталираш на ново скайпа / макар че при мене и така не става/ или да си смениш само името и фамилията от "смяна на профил" ! айде...
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...