.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Moderated:Да ви споделя, смешно ми е...

Както повечето знаете, съм 8ми клас.
    и днес си приказвах с една 'приятелка' от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), отдавна движим заедно и сме некви близки и веднъж ми беше казала, че до момента имала 7 сексуални партньора. Много не повярвах, защото от ляво от дясно бях чувала, че много са я 'ръгали'
    Днес ми призна, че ме е излъгала и че бройката й е 15
    .. а е едва на 14 години...
    Опитах се да й налея акъл, ама не й го казах директно, а така оттук-оттам намекнах, че не е добре да продължава в същия дух.
    Ама и аз съм една , седа и й гледам сеира.. без да обеля дума по въпроса.
    Хъ-хъ.
    И ми вика, че миналата година по това време всяка седмица е била с различен хахах, леле.
    99% не лъже, щото нали ви казах, че бая съм чувала за нея да се говори 3то пето десето

И като заключение добави "оф, чесно да ти кажа, вече ми омръзна тоя секс" хаха, самопризнанията на една осмокласничка...

Ъ, не знам кво да кажа.
    Аз да ви споделя просто
    Много ми е смешно това девойче.
    Абе, да е жива и здрава, Господ здраве да й дава.
    И на вас!

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    emi i az sum 8 klas imam edna susedka i tq kolkoto men deto ot 5 klas o6te q e*at qko sekfi selqn4eta, ma kefi se momi4eto, neina si rabota... a ne e samo tq, mnoo svestni momi4eta po4naxa taka... no tfa ne gi pravi po-zle, pak sa si su6tite v otno6eniqta s priqtelki..

Guest
    Просто завиждате!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Бе да са оправат бе.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Guest
    Ami ne znam koi i zavijda, koi ne, no ne mislq,4e e normalno na momi4e v 8mi klas dam u e omruznal seksa!?!?! Qvno ne e uspqla da se nasladi na tova, koeto vsu6tnost se nari4a seks, qvno vuob6te ne e uspqla da go razbere, za6toto e na tiq godini... mi ne e normalno est

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami ne znam koi i zavijda, koi ne, no ne mislq,4e e normalno na momi4e v 8mi klas dam u e omruznal seksa!?!?! Qvno ne e uspqla da se nasladi na tova, koeto vsu6tnost se nari4a seks, qvno vuob6te ne e uspqla da go razbere, za6toto e na tiq godini... mi ne e normalno est
    Само не ме бий... Решило момичето имало момци,не виждам проблем ...трябваше да се притесняваш,ако ти беше дъщеря...и откъде знаеш,че не е изпитала насладата от секса?!!?Може би просто от толко наслада и' е писнало !

Мега фен Аватара на koalka
    Определено не е нормално, каквото и да говорите.Това е момиче на 14 години...Нямам коментар.

Guest
    На 14 да сменяш всяка седмица партниора
    Най-малкото като знам какви болести варлуват
    Иначе едно такова несериозно мнение че секса и е умразнал, нека те погедне в очите и да ти го каже
    Не ми се вярва след като всяка седмица го прави с различен
    Стига ще взема да си помисля че съм много добър в секса след като мойта вика че само аз съм й достатъчен , пък тя самата бая си е някаква нимфоманка

ami dsano da luje 6toto basi edva na 14 e
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Има ги всякакви , но не е нещо с което требва да се гордееш ... Според мен тва хич не е нормално ( и добро )

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Бе да са оправат бе.
    бе, те не се оправят, тях ГИ оправят
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на kindergarden
    ужас чета и все повече се отчайвам вече нямам думи вече

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    i kuv e smisula na temata? Ti se pravish na mnogo golqma i zrqla kato izrazqvash vuzmushtenieto si =D> . Ne razbrahte li veche, che na toq svqt ima vsqkakvi hora, sluchvat se vsqkakvi neshta... Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio, tq shte si sujalqva. Nikoi nqma pravo da sudi nqkoi drug za postupkite i deistviata mu,osobeno kogato tezi postupki ne ni zasqgat

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    тва е нейн избор да праи квото иска.аз продължавам да се отчайвам,но все пак демокрация,секи с когото и квото иска праи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Re: Moderated:Да ви споделя, смешно ми е...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), .

Moderated by koalka, лапаща близалка
    т.7 от Правилника!
    само до тук стигнах, колко години си повтаряла ?
    не лъжи !

Ima gi vsqkakvi
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    i kuv e smisula na temata? Ti se pravish na mnogo golqma i zrqla kato izrazqvash vuzmushtenieto si =D> . Ne razbrahte li veche, che na toq svqt ima vsqkakvi hora, sluchvat se vsqkakvi neshta... Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio, tq shte si sujalqva. Nikoi nqma pravo da sudi nqkoi drug za postupkite i deistviata mu,osobeno kogato tezi postupki ne ni zasqgat
    Така, отчасти си права, но не си права за това, че бая народ я знаят.
    Винаги, винаги, винаги, когато решите да правите нещо, правете го скришом, и дане се раздува много, защото така мнението на околните към вас ще се насочи в отрицателната посока.

Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio
    Не аз съм виновна, че знам.
    Виновна е тя, че се гордее с това и , че сама си раздува сексуалния живот.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Moderated:Да ви споделя, смешно ми е...

Както повечето знаете, съм 8ми клас.
    и днес си приказвах с една 'приятелка' от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), отдавна движим заедно и сме некви близки и веднъж ми беше казала, че до момента имала 7 сексуални партньора. Много не повярвах, защото от ляво от дясно бях чувала, че много са я 'ръгали'
    Днес ми призна, че ме е излъгала и че бройката й е 15
    .. а е едва на 14 години...
    Опитах се да й налея акъл, ама не й го казах директно, а така оттук-оттам намекнах, че не е добре да продължава в същия дух.
    Ама и аз съм една , седа и й гледам сеира.. без да обеля дума по въпроса.
    Хъ-хъ.
    И ми вика, че миналата година по това време всяка седмица е била с различен хахах, леле.
    99% не лъже, щото нали ви казах, че бая съм чувала за нея да се говори 3то пето десето

И като заключение добави "оф, чесно да ти кажа, вече ми омръзна тоя секс" хаха, самопризнанията на една осмокласничка...

Ъ, не знам кво да кажа.
    Аз да ви споделя просто
    Много ми е смешно това девойче.
    Абе, да е жива и здрава, Господ здраве да й дава.
    И на вас!

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    Еми...мила,тя тая ще си продължи всъщия дух.Такива не се променят и си остават курвентии завинаги форевър.Имам "опит " с една "приятелка" в 6-ти клас.Тя ми викаше,че правила КАВАЛИ на някакъв,а аз си представях истинския музикален инструмент и как аджеба го е издялкала,понеже не знаех,че на френската и викали така.(аз даже и френска тогава не знаех какво е,ама друг въпрос е това...).Та тази мойта "приятелка" не ме послуша,че момчетата я използват-в крайна сметка приключих приятелството си с нея и се прочу като една от най-големите минетчийки в града ни!
    Историите ни се доближават и ще ти дам съвет да не се занимаваш с такива.БЯГАЙ ОТ ТЯХ.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Не е нормално, какво то и да се говори. Това е дете на 14 години, а вече има опит за мнооого години напред. Е как няма да и омръзне, нещата се случват прекалено ързо. Губи се удоволствието и тръпката. А е само на 14.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    tova mi napomnq za ribarskite istorii-mn ,am vse lajlivi...tova s 15 broiki...abe to si e neina rabota,pak tvoito si e tvoq rabota!

Фен
    Град
    софия
    Бе да са оправат бе.
    Хах
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от gabbybon
    Бе да са оправат бе.
    Хах

Град
    София
    Навремето познавах една - същия случай...ми има ги.....и за съжаление стават все повече...ама тя тая докато стане на 18-20 незнам на кво ше прилича...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Така, отчасти си права, но не си права за това, че бая народ я знаят.
    Винаги, винаги, винаги, когато решите да правите нещо, правете го скришом, и дане се раздува много, защото така мнението на околните към вас ще се насочи в отрицателната посока.

Az kude sum kazala 4e "baq narod q znaqt"

Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio
    Не аз съм виновна, че знам.
    Виновна е тя, че се гордее с това и , че сама си раздува сексуалния живот.
    Ne sum kazala 4e ti si vinovna. Kazah 4e izkazvaneto vuzmushteniata vi stana veche banalno , no kakto i da e qvno ne si me razbrala pravilno

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Той броят на партньорите й е по-голям от броят на годинките й ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си