.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Гаджета

Guest

Гаджета

Здравейте аз съм момиче на 17 и си имам приятел,но майка ми и баща ми са малко консервативни и се чуда да им кажа ли.Кажете при вас как е казвате ли им че имате гаджета или си мълчите

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Казвам,ако не кажа ще каже портата. Така че ми се налага да кажа,няма как да скрия.Не съм имала иначе проблеми за гаджетата.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Mi az ne im kazvam samo ako popitat
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

намери начин да им го съобщиш внимателно . И в подходящо време, когато не са изнервени, прекалено уморени или т.н.
    И все пак е по-добре да им кажеш или поне аз така си мисля.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Град
    Лондон
    Az li4no im kazvam na na6ite, ne mislq 4e nqkoga biha mi s karali za tova 4e imam priqtel, samo ako vposledstvie se zapoznaqt i ne go odobrqt

Цитирай Първоначално написано от {S}a^N^n{Y}
    Mi az ne im kazvam samo ako popitat

Ами като бях по-малка не им казвах, те някак си сами разбираха. Но вече си казвам де. Лошо няма на такава възраст да си имаш приятел. По-добре им кажи

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ами..не!Но те сами разбират..то не че е трудно.Пък и много много не се бъркат.
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Ами..не!Но те сами разбират..то не че е трудно.Пък и много много не се бъркат.
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Голям фен
    Град
    sf
    emi to i na6ite si padat konservi,u nas nikoga ne e spalo mom4e...basi kolko e gaden jivota! i az kazvam 4e ne e 4esno ama kvo da se pravi?!

не казвам на наще нищо те сами разбират по доста начини..като ме заварят с него или видят някой нов предмет койот ми е подарен от него винаги разбират но аз не им казвам защото те не ме питат иначе на ббите и дядовците казвам хахах който се интересува знае който не....незнае засег не им казвай мисля че това си е тжоя живот и твоите чуства ти си решаваш

po princip znaqt .... prosto za da ne e kato izlezem i da se pritesnqvat. . oba4e za segashniq ne znaqt.. ne znaqt shtoto ne misleh 4e shte izdurjim pove4e ot sedmica e ako izdurjim 3 4 moje da kaja :P 4e posledniq put kato izlizahme az kazah na maika 4e sum s edna fr tq mi zvunqla na tela .. ne me namerila ta posle zvunqla i na priqtelkata kofti istoriq..na baba i dqdo nishto ne kazvam

Супер фен
    Пф казах на мама и ест тя не мое да ми каже да го зарязвам ама е против....ама ме пуска с него и такиа неща.
    Ама ония ден като разбра че съм ходила у тях се побърка направо.
    Баща ми......... май знае,ама не знам ама и той е мн консерва, ц ц ц

Град
    Vraca
    Казвам им така и така разбирет после кат я видат вианги 2 седмции поне се караме що е смъкната-техните немат ли пари,пуши ли ганджа наркоманака ли е. Само щот е малко по-разична от тях то ква беше свадата докат обуя едни кецове и си намера некви по смъкнати дреи та са да ги убеждавам че и приятелката ми тряя да е нормален човек мноо занимаване....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз съм на 15 и казвам на нашите - с майка ми спокойно си споделяме такива неща.Когато бях на 14 също й казах(за първото ми гадже).

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ехее аз ако за всяко гадже им казвах...
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    В повечето случаи им казвам, но понякога се е налагало да премълчавам за някои връзки, или поне да представям нещата в друга светлина... , зависи от човека, с който съм

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    И да не им кажа майка ми веднага разбира и следователно след 1-2 дни и баща ми знае

Голям фен
    Град
    sf
    mi az na6te gi durja nastrana ot men i to ne samo po otno6enie na takiva ne6ta,ami izob6to.to i te sa konservi i za tva to4no gi izoliram ot li4niq si jivot,6toto ve4e mi e do6lo do gu6a ot glupostite im i kakvoto i da pravq,to ne e tqhna rabota. suveta mi e da spomene6 ne6to,no ne da keje6 "Mamo,tate,imam si gaje" ami malko po taka-"znaete li dnes 6te izlizam,6te se vidq s edno mom4e" tva pr.

Emi iskam ne iskam se nalaga da im kaja!Jiveq v malak grad i ako ne az to nqkoi drug shte im kaje,zatova po dobre da sam az!A i smqtam,che e po dobre da znaq,otkolkoto da se kriq i da se chudq kakvo da gi izlaja!
    Nai-velikoto neshto,koeto nakoga shte nauchish e da obichash i da badesh obichan v zamqna!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами те знаят, че си имам гадже, то няма лошо

Град
    София
    Ми до към 19тата годинка с наще не си бяхме казали една дума на тая тема, нищо че вече имах една близо 3 годишна и няколко по-маловажни връзки зад гърба си ^^
    Така или иначе няма за какво да им казваш докато не стане сериозно...а ако много държиш гледай да са спокойни и да им го кажеш внимателно...все пак за момичетата е и по-трудно
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    Аз винаги им казвам понякога не одобряват приятелите ми,но какво да се прави.Момиче съм на 16

mi az sum na 15 ... da Vi kaja chesno... bashta mi i maika mi sa mi kazali che tova si e moq rabota s koi hodq i s koi ne e makarche bashta mi vinagi gleda da bude v chas s vryzkite mi =) ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Приятелят ми идва на обяд със семейството и мама мн. го стресира апък аз се засрамих и после трябваше да му се извинявам от нейно име. Преди няколко дни пак беше дошъл и тя пак........ беше кошмарно..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си