- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гаджета
Хах, аз не казвам на майка ми, защото както гледа на всяко същество от мъжки пол без значение възраст и интелектуални възможности като на сериен изнасилвач, убиец, наркоман, трафикант на бели роби и т.н. ще реши, че трябва да си седя повечко в къщи или ще започне да ми се меси във всичко, за да не правя "лоши работи"![]()
А и някак си не ми се иска да я извадя от заблудата, че с "момченцата" сме си "само приятелчета", нали ? Толкова е настроена , че съм на 5, че някак си няма да е полезно за здравето й да я отрезвя така...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Az si spodelqm s maika za vsichko...ujkim samo na neq go kazvam,a nakraq se rabira 4e i bashtata znaeI saotvetno bazicite ot kam strana na sestra mi i na bashta mi...
Estestveno,che se shegyvat ot dobra volq ,no na men mi stava nepriqtno..Po princip go priemam lichno ,a az ne obicham da mi se barkat v lichna teritoriq. I ponqkoga spestqvam tova onova na maika..shtoto e kato 4erna stanciq..
![]()
♥ ♥ ♥
@Vikitooo ебати лудия аватар![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да, казала съм им и те нямат нищо против.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Наще се и поняга имам мен саматашегувам се.се, нали сме рода
Позната ''кофти история''Първоначално написано от [b
![]()
Ама иначе знаят,...или поне така мисля
Аз никога не им казвам, ама те не пасат трева и се сещат сами, естествено
Когато закъснявам...или пък донеса вкъщи някой голям плюшен мечок, висок около 1.20 м
![]()
![]()
![]()
Остави ги сами да разберат.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Spored zawisi ... za nqkoi kazwam,za nqkoi ne ... nqmam nikakuw problem s towa da im kaja,no me draznqt wuprosite ot sorta "Kyde uchi,s kakwo se zanimawa" i t.n.
nqma ni6to lo6o da si ima6 gadje na 17 godini!az bqh na 16 kogato tragnah s nastoq6tiq si pritel i na6ite znaeha ot samoto na4alo(sega sam na 18 i polovina)ipredi tova vinagi kogato sam izlizala s mom4eta roditelite mi sa znaeli za tqh e ne sam gi zapoznavala no sa ni vijdali i nikoga sa nqmali ni6to protiv da izlizam s mom4eto ta tova e savsem normalno
абе кажи им на 17 си няма кво да ти се карат.
ох много е хубаво да се споделя с родителите , но аз лично не го правя ... нз не съм имала много гаджета досега , но никой не съм го запознавала с нашите ... не мисля , че и в скоро време ще мога нз... като поотрасна още малко разбира се , но сега ... на 16 съм ...
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
наще си мислят, че ходя с най-добрия си приятел от около 2 години, казвала съм им, че не ходим, те продължават да си мислят, че се ебавам, затова не коментирам особено личния си живот с тях, но ако им кажа, че ходя с някой ще е кошмар, ще питат за него всеки ден![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ми нашите знаят , че имам приятел.Особено с майка всичко споделям,имам и пълно доверие
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Нищо не им казвам. Ако разберат- не ми пука, ако не разберат- пак не ми, тъй че не е кой знае колко сложно.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от Анонимко
що пък да мълча ниой няма нищо против а баба ми мрънка че как съм можела да си имам приятела аз и викам що приятелка ли по добре
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така и иначе наще рано или късно ще разберат -така че няма значение дали им го казвам или не.В твоя случай когато родтелите ти са с консерватвно виждане по-добре го спести за да не си навлечеш тяхния гняв и укор.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Epa ne im kazfam ..6to trqq da znaqt si4ko![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !