- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво искам :S
С приятеля ми сме заедно 5 месеца, но напоследък все по-често се караме и то за глупости. Преди като, че бяхме по-близки в мисленето си, а сега само си правиме забележки и непрекъснато сме в разногласие. Аз незнам дори дали все още го обичам, защото все повече ми лази по нервите с глупавите си детски, лишени от мисъл постъпки. Най-лошото е че по цял ден сме заедно и едва ли не сме като залепени, а и в последно време имам много проблеми с нашите и скандали и заради него и в училище не е цветущо и много се замисля дали да не го оставя. Тук вече идва проблема, защото само при мисълта да не съм с него и той да не е с мене, а да го виждам непрестанно хммм![]()
![]()
Според мен ти не го обичаш.Само факта, че се чудиш е показателен.Дразни те, какво повече убеждение искаш от това?И не е готино да се карате, ама пък можете да разрешите проблема-не е невъзможно.Ти си решаваш какво ще направиш.
Хората сте луди.
Какво ви доставя удоволствие да си натягате мнението, да спорите с другия и да го дразните за най-малкото. Така тровите и своите, и неговите нерви.
Пък и наистина е безмислено да си правите забележки за най-малкото.
Те, порпинцип, се появяват в по-голямо количество, когато нямате какво повече да си кажете с партньора си и ръсите какви ли не глупости -> от там идват и най-дребните спорове, които след време писват и хората се замислят имат ли бъдеще с такъв човек.
Ще те посъветвам да си обмислиш добре как ти харесва и ще ти е по-добре повече - със, или без него!
Мисли, и тогава действай.
Spored men trqbva da pogovorite i sled tova si pomisli mnogo dobre kakvo iska6, no 6tom ti pre4i po dobre bez nego
Какво като го виждаш. Като се държи като дете за какво да го търпиш.Първоначално написано от tupa_kukla
Ясно е на къде отиват нещата...Към края и на теб ти е пределно ясно.Просто скъсайте,това ващо въобще не е връзка,няма смисъл да се измъчвате.По-добре ще сте разделени.Ем,като се виждате всеки ден и какво,голям прас!?Казваш му "Здравей,как си?Какво правиш?" и така,не е много сложно.Това пък въобще не трябва да те притеснява,спокойно.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
като нз кво искаш,ние от де да знаем![]()
![]()
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не че го обичаш, просто си свикнала със него....това е истината![]()
![]()
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
хмм май наистина в скоро време ще трябва да се води сериозен разговор, мерси за съветите и най-вече за гледната точка, тъй като отстрани по-лесно могат да се преценят нещата. Единствено незнам как ще го приеме, защото по неговите думи ме обича също толкова силно както и първия път когато ми го каза.... живот какво да се прави
П.С. Още мнения няма да са ми в повече![]()
Ами.. хм и аз имах подобен проблем, ама разреших всичко като говорих с нея и решихме проблема не се караме вече, мразя да се карам с нея, вместо да губим времето в спорове го отделяме за гушканеВинаги съм твърдял че в такива ситуации е най-добре 1 хубав дълъг разговор кажи му че те дразнят някой неща.. Ама амо наистина не го обичаш вече тогава всичко няма смисъл просто прекъснете връзката си.
може би е добре да си дадете малко почивка. не казвам да късате, но не се виждайте няколко дни, след това уредете малко вижданията и така. самия факт, че сте по цял ден и непрекъснато заедно всъщност доста изнервя, става ти скучно и започваш да търиш грешките и недостатъците в другия. не си проваляйте така връзката
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg