.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Кои са били думите...

Кои са били думите, които винаги сте искали да кажете на любимия човек, но не сте ги изрекли по една или друга причина? Съжалявате ли?

Мега фен Аватара на koalka
    Няма такива.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    исках, и още искам да му кажа "оле, мноо ми е яко с теееееееееееб", ама не става, щото е изруд и не заслужава.
    Ама тва не пречи да си ми е яко с него, де.
    Е, минало..
    живот..

Еми... "обичам те" примерно.

Guest
    iskam da i kaja.. luje6 me... znam, 4e me luje6.. za gluposti... krai !... oba4e pyrvo 6te spq s neq

Може би бих му припяла следното: "Всичко започва и свършва със теб..." (Ако можех да пея де!!!)
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

мацинка
    Guest
    ами всеки ден искам да му кажа едно и също, но няма смисъл тъй като детското му съзнание няма да го възприеме, а именно: "не виждаш ли, че заради тебе жертвам всичко и че те обичам повече от себе си, а ти само искаш и искаш..." еми така е скоро май ще се сбогуваме

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Еми аз щях да изрека думите които ми бяха на душата онзи момент но поради едни обстоятелства тя не можа до дойде на мястото където набързо беше направена срещата онази нощ. Сега, въпреки че пак съм с нея, тези думи няма да отговарят на деиствителната ситуация...

[quote="мацинка"]ами всеки ден искам да му кажа едно и също, но няма смисъл тъй като съзнанието му няма да го възприеме, а именно: "не виждаш ли, че заради тебе жертвам всичко и че те обичам повече от себе си, а ти само искаш и искаш..."
    бих дала и живота си теб

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    "Oshte te obi4am..!"
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mn iskam da kaja na momcheto koeto ot dosta vreme e prevzelo izcqlo mislite mi...che go obicham naistina mn i s vseki izminal den go osuznvam kato go vidq blizo do men i zaseka pogleda mu.. no nemoga da mu kaja zasega i mn boli taka

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    "Обичам те от цялото си сърце,без теб живота ми няма смисъл,ти си въздуха,с който дишам,ти си усмивката на моите устни,ти си сълзите солени и вкусни,никога няма да те забравя.Винаги ще те обичам!Бъди щастлив и знай,че винаги някъде там едно сърце ще тупти само и единствено за теб и ще желае само теб!Някъде едни очи ще си спомнят само за погледа,с който ти ги даряваше!Някъде един човек няма да съществува,ще бъде сянка,защото ти и отне всичко.Живота,любовта,защо о тя живее само за теб и те обича безумно.Обичам те!Обичай ме и ти!"
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от tedyy_daaaa
    kato go vidq blizo do men i zaseka pogleda mu..
    и се посираш ?

Голям фен
    Исках да му кажа,че продължавам да го харесва и като го видя пулса м става на 360
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Исках да му кажа,че продължавам да го харесва и като го видя пулса м става на 360
    и сърцето ти се пръсва и всичко наоколо става в кръв. а приятеля ти седи отстрани смее се и крещи "хахахах така ти се пада хахах" и те рита в бъбреците.

Град
    Etropole
    V jivota vsi4ko e izmama , a moje bi izmama si i ti . No iskam az v izmama da jiveq, ako samo moi 6te bude6 ti. Obi4am te mnogo {}{}{}

"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"

Ами няма такова нещо, винаги казвам каквото мисля и чувствам

Всичко, което искам да му кажа му го казвам. Затова няма такива думи!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма такива.
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    че съжелявам

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    понякога искам да му кажа край но не мога защото го обичам защото ме боли само като си помисля за раздяла...............

???????
    Guest
    az pak iskam da kaja na priqtelq si "neiskam pove4e da te vijdam"no nemoga

"OBICHAM TE"
    CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!

Guest
    toi e dete kato 4 godi6no e zatova bi me bilo strah da ne go upla6a i ne sum mu kazvala tova:ne vijda6 li kolko durja na teb, ne vijda6 li kolko te obi4am. bih napravila vs. ti si edinstveniq 4ovek s koito sum se zamislqla da imam seriozna vruzka i sum si mislila 4e mojem da sme zaedno godini nared. obe6tavam 4e nqma da preeba vs ako trugnem 4e nqma da napravq nqkoq ot moite gluposti i da razvalq vs. naistina li izpitva6 ne6to kum men ili samo za sexa e vs

Каквото искам го казвам,няма за кога да се мълчи защото не се знае ко мое се случи утре,пък и човек съжелява повече за нещата които не е направил или казал!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си