- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои са били думите...
Кои са били думите, които винаги сте искали да кажете на любимия човек, но не сте ги изрекли по една или друга причина? Съжалявате ли?
исках, и още искам да му кажа "оле, мноо ми е яко с теееееееееееб", ама не става, щото е изруд и не заслужава.
Ама тва не пречи да си ми е яко с него, де.
Е, минало..
живот..
Еми... "обичам те" примерно.
iskam da i kaja.. luje6 me... znam, 4e me luje6.. za gluposti... krai !... oba4e pyrvo 6te spq s neq![]()
Може би бих му припяла следното: "Всичко започва и свършва със теб..."(Ако можех да пея де!!!)
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
ами всеки ден искам да му кажа едно и също, но няма смисъл тъй като детското му съзнание няма да го възприеме, а именно: "не виждаш ли, че заради тебе жертвам всичко и че те обичам повече от себе си, а ти само искаш и искаш..." еми така е скоро май ще се сбогуваме
Еми аз щях да изрека думите които ми бяха на душата онзи момент но поради едни обстоятелства тя не можа до дойде на мястото където набързо беше направена срещата онази нощ. Сега, въпреки че пак съм с нея, тези думи няма да отговарят на деиствителната ситуация...![]()
"Oshte te obi4am..!"
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
mn iskam da kaja na momcheto koeto ot dosta vreme e prevzelo izcqlo mislite mi...che go obicham naistina mn i s vseki izminal den go osuznvam kato go vidq blizo do men i zaseka pogleda mu..no nemoga da mu kaja zasega i mn boli taka
![]()
"Обичам те от цялото си сърце,без теб живота ми няма смисъл,ти си въздуха,с който дишам,ти си усмивката на моите устни,ти си сълзите солени и вкусни,никога няма да те забравя.Винаги ще те обичам!Бъди щастлив и знай,че винаги някъде там едно сърце ще тупти само и единствено за теб и ще желае само теб!Някъде едни очи ще си спомнят само за погледа,с който ти ги даряваше!Някъде един човек няма да съществува,ще бъде сянка,защото ти и отне всичко.Живота,любовта,защо о тя живее само за теб и те обича безумно.Обичам те!Обичай ме и ти!"
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и се посираш ?Първоначално написано от tedyy_daaaa
Исках да му кажа,че продължавам да го харесва и като го видя пулса м става на 360![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
и сърцето ти се пръсва и всичко наоколо става в кръв. а приятеля ти седи отстрани смее се и крещи "хахахах така ти се пада хахах" и те рита в бъбреците.Първоначално написано от nasty_f
![]()
V jivota vsi4ko e izmama , a moje bi izmama si i ti . No iskam az v izmama da jiveq, ako samo moi 6te bude6 ti. Obi4am te mnogo![]()
![]()
{}{}{}
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
Ами няма такова нещо, винаги казвам каквото мисля и чувствам![]()
Всичко, което искам да му кажа му го казвам. Затова няма такива думи!
Първоначално написано от koalka
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
че съжелявам![]()
az pak iskam da kaja na priqtelq si "neiskam pove4e da te vijdam"no nemoga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"OBICHAM TE"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!
toi e dete kato 4 godi6no e zatova bi me bilo strah da ne go upla6a i ne sum mu kazvala tova:ne vijda6 li kolko durja na teb, ne vijda6 li kolko te obi4am. bih napravila vs. ti si edinstveniq 4ovek s koito sum se zamislqla da imam seriozna vruzka i sum si mislila 4e mojem da sme zaedno godini nared. obe6tavam 4e nqma da preeba vs ako trugnem 4e nqma da napravq nqkoq ot moite gluposti i da razvalq vs. naistina li izpitva6 ne6to kum men ili samo za sexa e vs
Каквото искам го казвам,няма за кога да се мълчи защото не се знае ко мое се случи утре,пък и човек съжелява повече за нещата които не е направил или казал!