.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

milo_momi4e_
    Guest

Moderated: Възможно ли е да съм бременна?

zdraveite i predvaritelno se izvinqvam 4e vi zanimavam s gluposti no iskam da pitam ne6to:s priqtelq mi polzvame spermiciden krem zaedno s prezervativi Sportex namazani s Nonoxinol9 v4era dokato go pravehme toi mai se izpusna malko v prezervativa,principno ne svar6va v men vapreki prezervativa no mislq 4e tuk nqma problem i sega za tova koeto pove4e me trevoji:dnes pak dokato go pravehme prezervativa izsahna i re6ihme da go smenim dokato otvarqh noviq na nego mu poomekna,ne be6e svar6il o6te,i az malko si poigrah s raka be6e mu mazen o6te o Nonoxinol-a po prezervativa ne sam pipala glavi4kata posle kato mu slagah noviq prezervativ kato sam go pipala sas sa6tat raka i posle e vlqzal v men nali nqma kak da sam zabremenqla?pri polojenie 4e i v men ima spermicid?az mislq 4e ne ama vse pak kajete vie...i ako se e izpusnal predi tova malko na korema mi ot predeqkulacionnata te4nost posle nqma kak da e vlqzlo v men i da e stanal gafa...znam 4e nqma kak ama kajete i vie ima li povod za trevoga?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

nqma opasnos i az go znam i ti go znaesh
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    Не съм чувал човек да забременее от ръката си!

btw с тия мазила Вие верно май нещете деца а ? :{

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    не,няма начин.споко
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ami mislq 4e nqma no za vseki slu4ai si zemi test za da ne se mu4i6
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    не се притиснявай няма страшно

Guest
    Виж ся, мацка... не си бременна. Това, което го казват, че бебетата не стават толкова лесно, е вярно Имайки в предвид колко много предпазни мерки използвате (евалла ви... само като вас да са всички, вкл и аз да бях) просто няма как. Толкова методи сте комбинирали (три ако броя правилно), че няма как... А и сперматозоидите не могат да оцелеят в кислородна среда - демек извън тялото.
    Само не се шашкай. По-вероятно е да се притесниш, да се стресираш, от това цикъла да ти закъснее, да се нервираш още повече... Просто при все методи, които сте приложили се съмнявам, че е останал жив и един сперматозоид
    И все така да го карате. Много добре правите като се пазите така.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Stiga se shashka,nishto nqma A i twa ... za predeqkulacionnata technost na korema ... haha =D>

Re: edna pitanka

s priqtelq mi polzvame spermiciden krem zaedno s prezervativi Sportex namazani s Nonoxinol9
    hehe dosta ne6ta izpolzvate bravo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си