.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    az^i^samo^az
    Guest

Nqmal da mi pusni...

Zdraveite zna4i o6te ot oniq den kazah na priqtelq mi 4e iskam da si kupuvam ve4e tamponi poneje s prevryzki mi e mnogo nekomfortno(stava vapros pone za lqtoto nai-ve4e)za6toto vav taq jega e napravo ujas.Do sega ne sam si vzimala no ve4e ne izdarjam i toi mi kaza 4e ako si vzema 6tqql da mi se rasardi i n qma da mi pusne pove4ei mu stana tapo.I az vikam ok nqma da si vzimam oba4e ve4e ne izdarjam daje po4na da me boli ve4e otdolo....I dneska mu kazah 4e 6te si vzema za6toto ne izadrjam i toi pak mi se razvika 4e nqmal da mi pusne pove4e nikoga,da sam hodila da se e.a s drugi i t.n. .Na men ne mi e za tapiq sex da ne bi da sam samo zaradi tova s nego prosto mi e gadno 4e se sardi i ne me razbira.
    Molq vi se posavetvaite me ne6to?Kakvo da pravq.Nqmam namerenie zaradi nqkvi tapi tamponi da se kara me,no pak mi e mnogo gadno 4e nemoje da me razbere Pomognete mi pls.
    I koito misli samo da se ibava po-dobre da ne pi6e za6toto sam se na4ela na prostotii v toq forum

kaji mu obesnimi sus nai mili4kiq gals koito pritesjavash 4e ako ti ozna4afvash neshto za nego bi trqbvao toi da iska da ti e komfortno i bi trqbvalo toi da ti gi kupi daje se pak nali ush ste gajeta ili tam neznam kakvo ste trqbva da se podkrepqte a toi drunka gluposti zakoito i toi nishto ne razbira
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Nqmal da mi pusni...

Приятелят ти е тъпак...
    Вземи си, щом искаш, важното е на теб да ти е удобно, не той какво казва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    ами според мен е по-добре да поговориш с приятеля си и да се разясните.наистина е тъпо да се карате само заради едни тампони.по-добре го питай какво против има и се разберете.обясни му,че за теб това е важно и е по-удобно.ако наистина те обича,вярвам,че ще те разбере.обясни му(без да се карате),че за него няма да е проблем и всичко ще си бъде ок както винаги.нз.тва е моя съвет.УСПЕХ!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ami kaji mu 4e v edna vruzka trqbvat kompromisi a ne samo ti da se 4uvstva6 zle !
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

ша ти пусни бря!
    Light The Universe

определено ми е много интересно какво против тампоните има твоя приятел?!да не си купуваш вибратор(не че има нещо лошо и в това )

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    Na nego kakvo my pre4at tamponite?
    Ina4e govori s nego prosto pitai go kakuv e problema i 4ak togava nqkoi moje da ti dade suvet, prosto ne mi e qsno, 6toto ne sum sre6tala podoben problem nikoga..

az^i^samo^az
    Guest
    Ami az mu obqsnih kazah mu 4e ako me obi4a 6te gleda na men da mi e dobre.Apak toi vika 4e nqmal da me pogledne ako sam hodila s ne6to zabito otdolu.......I az mu kazaha:"Mi dai da ti sloja az edna prevrizka otdolu i stoi taka 1 den da vidim dali 6te ti e dobre" I toi mlakna i posle pak po4na s negovite gluposti

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    i vse pak ne razbiram kakvo my pre4at na nego TVOITE tamponi, nali ne sa my zavrqni na nego... puk i to na men mi e mn po ydobno s tamponi, daje v pove4eto slu4ai ne gi yse6tam vob6te

az^i^samo^az
    Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Qvno tvoq pi4 revnuva ot tamponite...ne vijdm drugo obesnenie....Ama q go zareji toq tapak..zaradi tova 4e 6te mu ugodi6 da si li6i6 ti ot sobstvenm komfort i higiena...MAJEEEE pfu
    Ami edvali si zaslujava da propileq vrazka ot 1 godina i 2-3 meseca izpalnena s mnogo lubov zaradi nqkakvi tamponi
    ama nz ve4e mi pisna da se sardi samo za gluposti

Guest
    Ох... осъзнаваш ли, че той е егоист и на всичкото отгоре ми мяза на комплексар. Разбирам приятелят ти да ревнува от гинеколога ако е мъж, обаче от тампони Е т'ва е просто тъпо. Време е да му обясниш, че трябва да си избие глупостите от главата, да осъзнае, че ти си човешко същество с твое си собствено право на избор и той не може да те контролира. И най-вече да види отстрани колко глупаво, ама глупаво е поведението му.
    Това си е твоят живот, твоето тяло и твоят комфорт, не неговите желания! Седнал да плямпа, че нямало да ти пусне никога повече... Ехоооооо, ти на него му пускаш, не той на теб! Като не иска да спи с теб (а принципно всеки мъж и да не е влюбен пак иска да спи с жената), значи е малоумник. Според мен са празни заплахи... ако му пука за теб, ще се примири.
    А ти си прави каквото желаеш без да се съобразяваш с него. Няма на него да му го навираш тоя тампон, нали така

Qvno tvoq pi4 revnuva ot tamponite...
    хахаха а ревнува ли те от пръстчетата ти? а от краставиците и от бананите? а от пейките в парка, на които си поставяш сексапилното дупе?

е как няма да ревнува от тампони

Господи, дано темата е ебавка, защото не мога да си представя момче да се смята под нивото на някой тампон...

"Момиче изневерява на приятеля си с тампон" хахах крайййййй!

Момчета, притеснявайте се! По време на цикъл ние търсим ласките на някой голяяяяяяяям тампон!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

:)

Teglish mu shuta i tolkos .. ko se tormozish .. na tebe sha ti e nekonvortno ..
    a toi sha si prai kefa ... ai da vidim kak sha si prai kefa kat ostane na suho :P
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

az^i^samo^az
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Qvno tvoq pi4 revnuva ot tamponite...ne vijdm drugo obesnenie....Ama q go zareji toq tapak..zaradi tova 4e 6te mu ugodi6 da si li6i6 ti ot sobstvenm komfort i higiena...MAJEEEE pfu
    ревнува от тампоните?!На оня да не му е голям колкото един тампон че да ревнува от тях?!?!?

ahhahahaa ami ako ima tamponi okolo 20 sm moje i tova da e

momi4eto ot 202
    Guest
    a toi za6to ne iska da dsi slagga6?

az^i^samo^az
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto ot 202
    a toi za6to ne iska da dsi slagga6?
    hah ami nzzzzzzzzz ama da vi se pohvalq pradi malko mi call 1-2 pati i razbra 4e mi e tapo i az mu kazah nali 4e 6toto si misli samo gluposti apak ne misli za men nali dali mi e komfortno ili ne i toi kaza 4e nqma da si promeni re6eneieto i sled 2 min mi call pak i mi kaza da praq koto iskam na men da mi bilo dobre \/
    Mnogo sam happy \/ \/ \/

Tenks na vsi4ki za savetite i mneniqta

$$
    Guest

Re: :)

awe q mu tegli ena i tva e...Nego tva kvo go zasqga vajno e na teb da ti e konfortno puk i vie kato ne go praite dokato si v cikul nz toj kak 6a razbere 4e si s tampon.A nz dali sym razbrala pravilno no si mislq 4e e s teb samo za sexa nz ma...

Guest
    да не ти пука...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    ревнува от тампоните?!На оня да не му е голям колкото един тампон че да ревнува от тях?!?!?
    УжасТ (горкото момче какво го напрай само )

Добре де, него какво го бърка дали ще си с тампон или с превръзка. Аз лично не казвам на моя, защото не мисля че го вълнува, пък и тялото си е мое, нали ?

D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Я го затапи малко тоя балък бе,ако беше леля ми даже щеше да го накара и тои да си сложи тампон в задника...

Ем купи си..Невярвям зяряди некфи тъпи тампони да скъсате
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Радвам се, че всичко се е оправило, ама беше ли необходимо да се карате за това.
    Не вярвах, че някога момче ще ревнува приятелката си от тампони.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Обясни му защо всъщност искаш да си вземеш тампони!Приятеля ти да не би да ти е първия, че прави такива истории?
    Аз лично бих те посъветвала да не си взимаш тампони!Рискове от употребата им има!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боже мой. Моят пък иска да ми слага сам тампоните, ама аз не ползвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си