- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nqmal da mi pusni...
of jalnata moje da go e gnus ot tebe koi znae
spored men priqtelqt ti e palno kyky...nevijdam smisal da se sardi za takova ne6to...ne e li vajno na teb da ti e ydobno..nz...prosto ponqkoga nqmam otgovor na va6ite vaprosi....
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Извинявай,но защо го слушаш?Важно е на теб как ти е удобно,а не на него.Все пак тези тампони ти ги използваш а не той.
1:Приятеля ти е пълен идиот и простак щом не може да те разбере за нещо толкова нормално!
2:Вземи си тампони без да му казваш!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това си е твоя работа, твоето тяло-ти си решаваш!Не позволявай да те командва.Вземи си тампони пък да видим!
Слагаи си тампони а тои все някога ще поиска секс.![]()
Най-много да иде при някоя друга ама тва ми се вижда още по-добре.
![]()
Ревност от тампона!!!
Новото Табу на мъжа от "НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ"!!!
Не искам да си помисля колко тъпо звучи.
Приеми че твоето гадже не те взима насериозно след като ти задава такива тъпи алтиматуми!!!
Единственото което мога да те посъветвам е да му кажеш че ще си слагаш тампона и не те интересува на какво мнение е той, понеже един път във вашата връзка си решила ти да си добре!!!
Ако не те разбере значи не те заслужава! По-добре да го осъзнаеш късно (година и 2-3 месеца след като ходите) от колкото много по късно (да ходиш 5 години и да разбереш че всъшност си последна дупка на кавала!!) !!!
Ти си решаваш какъв живот ще водиш, но когато обичаш един човек ти мислиш как той да се чувства добре , а явно в твоя случай не е така.
Успех в живота![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Golqma e misteriqta okolo tova cqloto ne6to spored men.
1vo za6to e bilo nujno da mu kazva6 kakvo vuznamerqva6 da polzva6?
2ro i da predpo4ita6 tamponi, toi ne moje da te nakara da slaga6 ne6to, koeto ti samata ne iska6?
3to ne moga da si obqsnq koi normalen 4ovek 6te ima podobni iziskvaniq
4to moje da ti kazva taka, za6toto si misli, 4e po nqkakuv na4in mogat da navredqt, no za6to, ako smqta taka,da ne ti kaje?
5to tamponite ne sa vredni, kolkoto i nqkoi hora da tvurdqt tova...
6to pravi si vse pak, kakvoto si poiska6
7mo ako toi te obi4a, nqma da se zaqjda s teb za 6tqlo i ne6tqlo
8mo qvno samo si tursi pri4ini da ti prikazva gluposti, za da si namira povodi da se karate
9to ne mu se davai, a prosto mu obqsni)
10to gledai si kefa, slagai tampona i ako ti se pravi na interesen, mu kaji, e ako ne ti, to pone tampona mi 6e mi pusnetva v razmkite na 6egata... prosto mu OBQSNI, toi e dlujen da te razbere \
/
a, i osven tova, toi dori da ne si dade ''blagosloviqta'', na teb ne ti pre4i da si slaga6, ti ne si trugnala da go pita6 ''moje li?'', ti prosto si pravi6 tova, koeto ti haresa na teb pove4e, a toi nqma na4in da razbere
![]()
O.O
zaedno ste ot gaodina i nz kolko si meseca, a kakto razbiram toi vuobshte ne te razbira
kakvo mu prechi puk na nego che ti si s tampon, reshil e da se napravi na "glavata" vuv vruzkata ti i "da pokaje koi kara vlaka", az samo tova moga da priema kato razumno obqsneneie na nelogichniq mu ultimatum det ti e postavil. Ne sum momiche nqmam nikva ideq kakvo e da hodish v tiq jegi s nqshto mejdu krakata ama dokolto moga da si predstavq hich nqma da e priqtno taka che pravi tova koeto na teb ti e udobno i tova koeto te kara da se chestvash priqtno i mu dai da se razbere che s tupite si deistviq ne suzdava vpechetlenie che e tejuk ami che leko izprostqva. ae macka hf!![]()
Мислих мислих и не мога да разбера на него що му пречат твоите тампони!? Ума ми не го проумява! А и от къде на къде ще го питаш и него к'ва му е работата ти какви средства по време на цикъл ползваш!????? И от къде на къде пък и ще го питаш.
Мисля, че темата е ебавка, няма начин това да е сериозно, от много време не бях чела такава измишльотина!
kakvo ob6to imat tamponite?!ti pak ne mu kazvai kato si vzima6-samnqvam se 4e 6e useti razlikata i gotovo![]()
щом толкова му пречат тампоните питай го да си направите 3-ойка ти,той+тампоните![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той да не си мисли че тампоните са по големи и дебели от оная му работа и за това да е толкос притеснен![]()
![]()
![]()
![]()