.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

kakvo zna4i da stradash >???

kakvo zna4i da stradashh ???

златничка
    Guest
    хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Hm...da stradash zna4i da si zagubil neshto bez koeto jivota ti se obezmislq.Pone az taka go razbiram.Da si bil dostaty4no dalgo vreme s nqkoi,da si go obi4al, i to4no kogato nai-malko o4akvash vsi4ko da svarshi.Togava po4vash da stradash...da si zadavash vyprosi,koito te my4at den i nosht...ne spirash da misli6 za tozi 4ovek,iskash da vyrnesh vremeto nazad,no znaesh 4e ne mojesh.Izob6to za men stradanieto e da se zatvorq v sebe si...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Re: kakvo zna4i da stradash >???

Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    kakvo zna4i da stradashh ???
    Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.

Да, въпроса е точно толкова тъп колкото отговора.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от златничка
    хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието
    i az taka mislq... mnogo salzi bolka...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    не може да се обясни.може само да се почувства.аз не ти го пожелавам :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен
    Доста тъп въпрос.
    Не мога да си представя какъв живот трябва да има човек,колко добър трябва да е и колко здрав физически и психически да е този човек,който не зане какво значи да страдаш.
    То малките дечица страдат пък ти да не знаеш...Е,ако найстина е така ти пожелавам да не разбираш .
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не си страдала, щом питаш.
    А ако знаеш-какъв е смисъла на темата?

Guest
    Вече 5 месеца не ме хваща сън заради едно момиче. Изпуснах я, само защото трябваше да се правя на КРЕТЕН и ПРОСТАК пред нея за да й направя впечатление. Което по своеси беше ултимативната грешка, поради простият факт, че тя не е такова момиче, а е наистина перла в короната.
    Но моята моментна глупост я дистанцира още повече, изтласка я извън моят обсег и сега тя е нищо повече от недостижимо понятие, мъчещо се да се удави в дебрите на забравата.

В продължение на 5 месеца събирам хилядите парченца от психиката си в шепа, и в момента в който я видя отново ги изпускам и трябва да почвам да ги събирам отново и отново и отново и отново.

Вече започвам да се отърсвам - нося си торбичка.

Но това е болка - да стоиш на една от най-високите скали в твоят град, да го гледаш и да проклинаш всичко, що е свято. И да не можеш да заплачеш ... това е болка.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това не може да се обясни.То може да се изпита, но на никой не го пожелавам

Еми тука теми колкото искаш за тфа, как мацки страдат, как пичове страдат и искат съвет. Разрови се, ще намериш. В изобилие са просто.

Колкото да дам дефиниция за "страдание" ... едва ли някой може да даде. Тфа не може да се опише, просто се изживява.

Guest
    ще разбереш,не се притеснявай...

Супер фен
    Не ти трябва да знаеш!Повярвай ми!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    В момента страдам защото права някои тъпи неща и се карам със любимия ми....
    Знаеш ли какво е чувството едно такова подтиснато,плачети се, знаеш че не можеш да направиш нищо, че си згафил и край....."боли"..............
    но има и други значения на страдание.....

Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    ще разбереш,не се притеснявай...

dam......i ne ti go pojelavam.......6otu.......maikata si traka...... posle 6e ima.....
    CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ами да загубя момчето,с което съм.Да спре да ми казва колко ме обича всеки ден да ми го показва....да ме целува с онова чувство...да бъде себе си...да ме гушка...просто да ми липсва и да го няма...ужастно самотна съм без него...обичам го страшно много и не искам нищо между нас,никога да не се променя...За мен той е най-важния човек и истински вярвам в нас,ако това между нас се промени към лошо,целия ми свят ще се срине и ще е истинско мъчение....

Супер фен
    Аз знам най-добре!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми това е нещо с което никои човек не иска да се сблусква..наистина неиска но е неизбежно за едни е по леко за др по тежко..също така страданието за едни е радост за др..за мен лично наи голямо мъчение ще е да разбера че моето момиче е истинало към мен..или да стане нещо с нас което би ни променило целите отношения и би преобърнало целия свят..това наитна би ми причинило огормно страдание...тя го написа бече неискам да е повтарам..може да е клиширано и тн..но е така..!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ми.. значи да те боли, да не виждаш смисъл в нещата, които правиш.. всичко да ти е безмислено и сиво.. не знам как да обясня едно чувство...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София

Re: kakvo zna4i da stradash >???

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.
    Мда найстина пробвай и ше раэбереш
    [size=7][b][u]fosse cos

За мен лично страданието е пустотата, която ме обхваща отвътре, когато има негативни емоции в живота ми!
    Чувствах се празна, когато се разелихме с приятеля ми за 4 месеца и след това тъкмо се видяхме и се разделихме за още 2(първо той замина за 4, а после аз трябваше да замина за 2 месеца).
    Страданието е вътрешната несигурност, липсата на някой, който искаш в този момент, важен или тежък момент, да е до теб....Страданието е загубата, която не си очаквал да преживееш и болката, която следва след това...

да ти отнемат нещо ценно, нещо което те е правило щастлив и да не знаеш дали някога отново ще я видиш боли те, но няма лек, чакаш да ти мине, понякога става бързо, а друг път... не
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си