- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата, които никога не казваме...
Кое е нещото, което никога няма да кажете на партньора си?
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
"Вчера бях с друга"
Да, това едва ли бих казал, но пък аз не изневерявам.Първоначално написано от Няк'къв Гост
Всичко бих му казала.
Дори да е най-голямата дебилщина. Така поне ще разбера по реакцията дали ме харесва с цялата простащина в мен. Ако не - тогава ша си търса друг.
Абе, изисквания, колкот щеш, имам.
оооооо
не бих му казала в какво състояние ми е отделителната система. ей сега се сетих. Това е малко под нивото на 'дебилщината' ми и бих го запазила за себе си![]()
съгласна съм с chetinka![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Изневерих ти,ама малко![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ami nqmam partnior sega, no ima ne6to koeto nikoga ne bih mogla da kaja na 1 mom4e "Obi4am te"
Определено съм на същото мнение, бих отричала до край и никога няма да си призная...Първоначално написано от nasty_f
![]()
![]()
![]()
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
Имам сифилис,трипер и гонорея...и тумор...и съм се родил с половин мозък![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
ами най-вече не бих му казала неща, които незнае за мене а ще го наранят дълбоко. И все пак съм за откритостта м/у двама души иначе както съдя по себе си всичко се обезмисля, когато има лъжи и тайни
Не бих казала нещо, което според мен е маловажно.Колкото и да съм сгафила и да знам, че ще го нараня винаги бих му казала, защото трябва да си честен с човека до теб, иначе защо сте заедно?
Предполагам че това което никога не бих казал е "Не бе, не искам тройка със сестра ти"![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Всичко бих си казала - щом обичаш някого трябва да си изкрен с него![]()
Не бих казала,че освен него харесвам и некой друг мъничко или мн.....![]()
хм ''тоя гошко станал мн сладък напоследък не мислиш ли,а дали имам шанс с него??))))))))
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Ами уф.. мисля че бих й казъл всичко, предпочитам най-лошата истина от най-добрата лъжа![]()
Говорим за негов недостатък или...нещо друго.Бих казала всичко, само да е истина.
Пак бих казъл всичкоПървоначално написано от koalka
![]()
аз щом на нея няма да го кажа на теб ли да го кажа ?!!?
Много оригинално! Аз може би не бих му казала, ако имах проблеми вкъщи или някакви др неприятности, защото знам, че ще ме подкрепи и го е правил мн пъти, но с някои неща човек трябва да се справи сам!!!Първоначално написано от Боклук си Бате ...
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
xm... moje bi ne bih mu kazala dokato se razhojdame "ei vij onq tam kuf e sladur "koeto obiknoveno se slu4va kogato sum s fr..
![]()
На същото мнение съм.Първоначално написано от Lilou