.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ем май всичко...от опита досега,който сме натрупали...ама наистина всичко cherinka че даже и за "отделителната система"

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    наистна няма такова нещо ако щете вярваите..ама няма..сичко бих и казал..даже тука един пебе писал "Вчера бях с друга" и тва дори бих и казал тя е първия човек с които съм толкова искрен и му иамм такова доверие макар че съм доста доверчив!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Guest
    dneska ti izneverih

Никога не бих му казала, че целият ми свят се върти около връзката ми с него и умирам от ужас само при мисълта, да се разделим или нещо да се случи с него!
    Не бих му казала, че бих се омъжила за него, въпреки многократните ми откази - защо съм отказвала си е моя работа!
    Ей такива неща не бих му казала!Трябва да има напрежение в една връзка това мисля аз, иначе става супер скучна и досадно ежедневие

Не бих му казала че го мразя
    Every second Chance begins with the firts step!

Мега фен
    Град
    София
    Много мраэя да премълчавам каквото и да е.А и попринцип мисля докато е време,така че не съм иэпадала в нужда да премълча нещо.мисля,че бих му каэала всичко,дори и да е лошо ще си понеса последствията...
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    nikoga ne bih kazala"obi4am te" za6toto znam 4e toi e glupak i nqma da mi go kaje.mrazq go((((((((((

Guest
    Не се самоубивай.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми има много неща който в началото не бих казал но с времето какзвам и ще кажа всичко. Не мога да търпа нещо което тя да не знае. Така става много гадно. Колкото и да е лошо по добре да го знае от мен а не от някой друг.

Град
    София
    Всичко бих и мога д аму кажа...
    Вие на хероин ли сте бе?

Никога не бих му казала "мразя те",нещо грубо или пък такова което би го наранило,никога съзнателно не бих го накарала да страда(а не съзнателното си е друга работа ),защото знам,че и той не би го направил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си