- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- как се справяте
имам предвид с цикъла
мразя кат съм на у4или6те и да ходя до тоалетната, за да... и в резултат на това се6тате се какво става
не искам никои да разбира 4е съм в цикъл затова не ходя до тоалетната и последиците са траги4ни
вие какво правите ?????????![]()
ходим до тоалетната![]()
![]()
И какво ще стане като разберем, че си в цикъл. Айде чакай пък да излезе през дрехите.
П.П. Ей тези деца се притесняват и от сянката си. Ще се напикаят, ама от срам няма да отидат до тоалетната.
е добре, дори да не си в цикъл не ходиш ли до тоалетната? и ти като си стоиш на чина и се надяваш да не ти протече превръзката да не мислиш, че другите няма да забележат?
ако все пак толкова много те е срам да ходиш до тоалетната може да си слагаш тампон и превръзка и да се надяваш, че няма да се изцапаш, което обаче не препоръчително, защото доколкото знам тампоните трябва да се сменят на 3 часа най-много както и превръзките. ако ги задържаш повече рискуваш да си навлечеш инфекция.
Бе, ти нормална ли си!![]()
Я по-добре си ходи до кенефа,а и защо всички разберат да не си размахваш превръзката като знаме насам натам!![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Еми аз понеже сън наблизо много наблизо до даскалото живея и идвам до у нас голямото междучасие с една приятелка.Обаче само ако ми е в най-гадния ден иначе не ми е чак токос много.Ама понякога съм ходила и на училище ко толкос?И как ще разберат другите ако ходиш до тоалетна ,за да си смениш превръзката не мога да разбера?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Добре бе, моми4е, как може да си толкова зле! Срам я било да отиде до тоалетната, да не разберат, 4е й е дошло. Извинявай, ама тва е най-глупавото нещо, което съм 4увала!![]()
Нали на вси4ки моми4ета ни идва, не е като да си единствената в света и да те е срам. Освен тва ти кво, да не би да обявяваш на вси4ки, 4е отиваш до тоалетна, за да си смениш превръзката?! Мислиш на някой много му пука защо то4но висиш в кенефа и кво правиш...
![]()
Робинята на Quench
отивай през часа,кажи на тези който седят до теб че ще идеш да пиеш вода или,че ще се разходиш по коридора и тва е, пък ако искаш да отидеш в междучасието кажи,(със смях) че си прекалила с пиенето на вода и трябва да отидеш до тоалетната аз така правя ,питат ме дойде ли ми и аз не![]()
да ама как през 4аса да си скрия превръзката някъдеина4е готин съвет мерси
Как така да си я криеш, ти джобаве нямаш ли????????Или чантичка ,или.. де да знам!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
пффффффф хахахаха ми хади вмирисваи си се![]()
слагаш си раницата върху коленете бъркаш си в чантата уж да си вземеш нещо,правиш превр на две и слагаш в джоба или вътре в дънките![]()