- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- STRII kak da gi premahna???????
i az tfa pitam pisna mi MRAZQ 5IBANITE STRIII !Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
И аз имам стрии и мисля че ми се появиха от постоянното ми напълняване и отслабване!много е гадно!![]()
![]()
![]()
Масла ,кремчета и други глупости помагат единствено ако още не са се образували стриите!!!!!!!!Те правят кожата по еластична,но за вече появили се стрии лекарство няма-само по оперативен път!!!!!
Който успее да си махне стриите с кремче ,да мисе обади ,ще го почерпя![]()
emi i az imam ama kvo da se pravi,za lqtoto sam re6ila da si vzema vmesto normalniqt banski-bokserki ta pone da ne se vijdat ot okolnite 4e mi e nepriqtno.6te si kupq i tova maslo na IKAROV pak 6te vidim dali 6te ima efekt,aide uspex ot men
+1... маслото на "ИКАРОВ" е доста добро...лошото е, че стриите ти са на година и половина, инъче щях да ти препоръчам едно френско кремче, с което аз се мазах като ми се появиха стрии от напълняване.Казва се "PERCUTALFA" и се мажеш още докато са преснички, в смисъл, докато са розовички...В началото не бях доволна, защото резултата не беше моментален, и го спрях...Но те така и си изчезнаха...Добро е! Препоръчвам гоПървоначално написано от krasivata_luvica
![]()
http://beautycosmetic.biz/product_in...roducts_id=856 Ето тва е сайта и на маслото и аз ще си го купя, защото имам малко по дупето от година/но не съм хич дебела/Иначе миналата година като ми се появиха и ги мазах с едно на дева против стрии и почти цялото го изхабих ама няма никво подобрение![]()
А това PERCUTALFA на каква цена е ?
Aко питаш мен не знам за какво говоришПървоначално написано от mystery`girl
![]()