.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    Цитирай Първоначално написано от glupacheE
    стриите не могат да се премахнат напално с крем4ета аа колкото до лазерната операция освен че е много кинти у нас все още не е на много добро ниво
    колко пари струва тази лазерна операция?
    i az tfa pitam pisna mi MRAZQ 5IBANITE STRIII !
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

И аз имам стрии и мисля че ми се появиха от постоянното ми напълняване и отслабване!много е гадно!

Град
    СОФИЯ
    Масла ,кремчета и други глупости помагат единствено ако още не са се образували стриите!!!!!!!!Те правят кожата по еластична,но за вече появили се стрии лекарство няма-само по оперативен път!!!!!
    Който успее да си махне стриите с кремче ,да мисе обади ,ще го почерпя

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    emi i az imam ama kvo da se pravi,za lqtoto sam re6ila da si vzema vmesto normalniqt banski-bokserki ta pone da ne se vijdat ot okolnite 4e mi e nepriqtno.6te si kupq i tova maslo na IKAROV pak 6te vidim dali 6te ima efekt,aide uspex ot men

Re: STRII kak da gi premahna???????

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    Цитирай Първоначално написано от lil4eto0
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora imam tozi problem ot okolo 1 godina i nqkolko.predi bqh po pulna ot tova koeto sam sega. nai veroqtno rqskoto mi napulnqvane predi vreme e bilo pri4ina za tova deformirane na tqloto mi. striite mi sa v oblasta na bedrata i dupeto, kakvo da vi kazvam ujas kak da obuq banski na moreto.ta tova si e nakazanie.molq vi pomognete mi s ne6to.prepora4aite mi nqkakav produkt za otstranqvane na STRII! molq VI.!!!!
    b v sashtoto polojenie sam mn iskam nqkoi da kaje neshto efikasno zashtoto naprovo me e sram da ubuq banski neznam kvo she pravimmmmm molq vi ako nqkoi znae neshto da go kaje

ето кое маслото на " ИКАРОВ" много действо повярвай =D> няма да сгрешиш ако си го купиш \/ пък и е скъпо няма и 3 лева пробвала сам скъпи кремови над 15 лева от ейван ама за нищо не ги бива а тово масло е кам 3 лева и даже спряха да ме сърбят местата където имам стрий [-o< =D>
    +1... маслото на "ИКАРОВ" е доста добро...лошото е, че стриите ти са на година и половина, инъче щях да ти препоръчам едно френско кремче, с което аз се мазах като ми се появиха стрии от напълняване.Казва се "PERCUTALFA" и се мажеш още докато са преснички, в смисъл, докато са розовички...В началото не бях доволна, защото резултата не беше моментален, и го спрях...Но те така и си изчезнаха...Добро е! Препоръчвам го

http://beautycosmetic.biz/product_in...roducts_id=856 Ето тва е сайта и на маслото и аз ще си го купя, защото имам малко по дупето от година/но не съм хич дебела/Иначе миналата година като ми се появиха и ги мазах с едно на дева против стрии и почти цялото го изхабих ама няма никво подобрение

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    А това PERCUTALFA на каква цена е ?

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    А това PERCUTALFA на каква цена е ?
    Aко питаш мен не знам за какво говориш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване