- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak 6a pikam?
na 12 sam i za 1 pat mi doide i sq 6i si zimamm tamponi hubu pone 4e ne sam devstvena,no se 4udq kak 6a pikam?
Първоначално написано от sisi_95
za teb spasenie nqma
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ъъъъъъъъъъъъъъъъ![]()
Искрено се надявам някой идиот да си е направил ебавка с тая тема.
В случай, че не е: мило мое заблудено глупаче, на 12 години първо че си нямаш понятие как стоят нещата със собствената ти анатомия, че и към тампони се ореантирала. Още повече, че не знаеш кога ще ти дойде, може и след година и след две да е.
Второ, уретрата (казано на прост език - оттук пишкаш) и вагината (това нали знаеш какво е?) са две напълно различни неща. Земи и разгледай някоя рисунка на женската анатомия, поне в този форум и това има, сред важните теми е.
Трето - като за първи път не ти препоръчвам тампони. Да ти обяснявам защо няма смисъл, тъй като не знам дали изобщо ще ме разбереш.
Притеснен съм.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Mi kak ... kakto si pishkala dosega.Pyk i shto ne pitash maika si be ... na men kato mi doide za pryw pyt mama mi obqsni neshtata,ta sednete dwete,obqsni i che si na 12 i ne si dewstwena,doshlo ti e za pruw put i mislish da polzwash tamponi,shtoto si mnogo golqma i gi razbirash rabotite ...![]()
samo 6ti kaja:TUPANARKA
az pak 6ti kaja: 6MATKAПървоначално написано от momi4eto ot 202
![]()
Пък аз ще ти кажа глупачка.На 12 не знае тампон къде се слага и дали ще може да ходи по малка нужда пък иначе иска.Я се успокой и за тампоните ще ти дойде времетоПървоначално написано от sisi_95
P.S. Мързи ме да се логна ... пф тоз пусти мързел ...
[/img]
Giubq!Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy`
ne znai de i go vrat i ot de pika ama ina4e ebliva pisna mi ot 12 godi6ni kurventii s akul na bavnorazviva6t.zemi popro4eti tui onui po biologiq mili4ka ili nakarai nqkoi batko da ti obqsni
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
re6enieto e slednoto otiva6 pri mama kazva6 i problema tq va6ta darvoto 4upi ti go v glavata akalati idva i nema problemii sek pak pitai mama ne nas..
Обаче после претендирате, е сте много големи.Правиш секс и предполагам ще кажеш, че си била готова и знаеш достатъчно много неща- да, ама не.
Силно се надявам това да е поредния бъзик.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Az pak silno se nadqvam sprat bazicite 6toto tova tuka e za problemi ne za bazici na nekvi lapeta....Първоначално написано от Aleandra
Ходи и питай некоя колежка от тия на околовръсното(ама да е по-дърта към 14-15 годишна та да е информирана) от каде пишкаш и каде ти го вкарват.![]()
![]()
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
ХАХХАХ НА 12 НЕ СИ ДЕВСТВЕНА хахах та ти си 5ти клас ве момичеееее малеее на каде отива светаааа майкооо
пишкай през устата хахах най-лесно е хахахах![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Otiva na nqkade na kadeto ne trqbvaПървоначално написано от bebito0o
![]()
abe k'vo se pravite na mn otvoreni i k'vo se nahvyrlihte na momi4eto??tq nikyde ne e kazala 4e ne e devstvena,ako kompetentnite ne znaqt nqkoi devstveni momi4eta sy6to polzvat tamponi ,no s po-malyk razmer!!!taka 4e epiteti ot sorta na kurve sa mn typi! osven tova deteto e na 12 god i v tova ,4e ne znae, 4e piko4niq kanal i vaginata sa otdeleni nqma ni6to frapira6to..nikoi ne se e rodil nau4en,nali?!
чакай,ти не беше ли същата? или на 13 вече не беше девствена?Първоначално написано от bebito0o
![]()
ami da ti kaja,6te sabira6 piknq i nai nakraq 6te se prasne6.ti ne znai6 li ot kade pona4alo pikaqt jenite?
axaxaxaaaxПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Боже...защо всички са се вманиечили да правят секс на 12?Аз съм на 16 и имам чувството,че съм бавноразвиваща се направо....Това вече е станало мода...
По темата:Ами като не знаеш как да пикаеш,не си слагаи тампон,а превръзка...то па пустото му желание да има нещо завряно там цял ден...
Na 12 tragnala da se ebe i da si slaga tampon...omg.Ne6to ti hlopa daskata.Porednoto 12 godi6no kurvence.6to ne po4nete napravo na po 8/9 godini da se ebete....nema da komentiram prosto.
Не не не нямам думи!!!
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Първоначално написано от sisi_95
lelel....emi tampona ima edni konec..i toi ostava da star4i..i predi da pi6ka6 go maha6...lelle...a i ne vijdam za ko ti e da slaga6 tampon ot tolkos rano...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!