- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за момичета
Кои са причините цикълът да закъснявя при положение че не е правен секс ? мерси предварително
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
promqnata na vremeto,ako ti idva ot skoro moje da ne ti e prez to4no opredelen period i t.n.
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
време( а то сега е доста странно и променливо), някфи лекарства, антибиотици, притеснение или някфа друга аномалия...за друго точно сега не се сещам![]()
ами на 15 съм :} Мерси мн
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
От секса цикъла ти няма да стане по редовен.![]()
Мацка най-вероятно е от времето и аз съм имала тези проблеми , тъи че не се притеснявай. Както и другите ти казаха-врмеето някакви лекарства или ако си пила Vitamin C а може и от някаква хранаDon`t worry be Happy
![]()
Не се безпокой!Един път като бях на 14-15 не ми идваше 2 месеца.Щом не си правила секс няма причина за притеснение-ще ти дойде,пък може и да те прескочи този месец.
Първоначално написано от sasha_90
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Времето, заболяване, напрежение, притеснение, нередовен цикъл.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+ Приемане на силни антибиотици или лекарстваПървоначално написано от Aleandra
Ам някъде бях чула, че от витамин С , също може да ти закъснее- това вярно ли е?
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Мерси Мн на всички![]()
![]()
ми да...при мене е ставало. но само ако пиеш мн витамин С.Първоначално написано от Sisilota
![]()
![]()
по темата : другите отговориха, няма какво повече да допълня, освен разбира се, мога да те попритесня като ти кажа, че може да имаш някакво заболяване! отиди на гинеколог!!! \/
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Хормони...![]()
Хормонален дисбаланс
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Aleandra
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
emi vremeto....
Una Pasion Una Amor
I TI LI ISKA6 DA IMA6 CIKAL ZNA4I VSEKI ISKA AMA AZ AKKVO DA NAPRAVQ AKTO SAM HEMAFRODIT NE SAM VINOVNA NALI NE SAM VINOVNA VINOVEN DE
SVIKANAL SAM DA GOVORQ ZA MOETO MINALO TAKA KAKTO I ZA MOQTA PRADNQ
Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
emi moje o6te da ne se e normaliziralo...spokoino 6tom ne si pravila sex nqma za kvo da se pritesnqva6![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Не си прав.Първоначално написано от experiment_m
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami naru6en rejim na hranena primerno...ima mn pri4ini...moje i na nervna po4va da e![]()