- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да напълнеем?
Внимавай защото аз започнах такъв живот да висна у нас и да ям и се улях с килограмите тай че внимавай .. и недей се затваря само за да напънлееш излизай сиПървоначално написано от charovnata_
![]()
Vladoka rulzzz
Не става защото си с бърз метаболизъмПървоначално написано от dan4ety
![]()
Vladoka rulzzz
ее ти пък кво се оплакваш сега? ти си супер според мен! аз допреди месец бях 45 кг 165, на 15 станах наскоро и не се имах за твърде слаба, по-скоро исках още 1-2 кг и толкова.. оба4е сега съм станала 42 кг и напрао отка4амПървоначално написано от bebotity
нз за вас, аз ше зема да послу6ам silver_moon, явно разбира кво говори
оба4е тва, което някой правите, само да лежите и да се тъп4ете, е УЖАСНО вредно!!! не го правете, от тва 6е ви се полу4и целулит, 6е ви се отпуснат телата и после...нз кво 6е стаа... трябва да има някакво движение ! и трябва да се пие вода, особено сега в жегите нз как издържате, някой бе6е казал 4е гледа да не пие мн вода...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз много искам да напълнея.Храня се здравословно ,спортувам ,но нищо няма ефект.Пробвах и с стоене в къщи и тъпчене с ядене и пак няма ефект.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Много грешно правите като препоръчвате да ядат повече месо, яйца, сирене и кашкавал.![]()
Тези неща са основните в отслабването.
Някъде бях чела, че като искаш да напълнееш може да ядеш торта преди лягане. Или нещо по-тежко, засищащо..
What you give is what you get!
Много хубава темаи аз се присъединявам към искащите да напълнеят..
Тва да ядеш по цял ден сандвичи...торти, чипсове и не знам си още какво е супер нездравословно... да не говорим за последиците като целулит например![]()
На много места съм чела, че трябва да се храниш нормално, но по-често.
ти чуваш ли се какво говориш???? за да качат мускули, не мазнини се нуждаят от ПРОТЕИНИ, а тях ги има точно в месо, риба, яйца, мляко и млечни продукти...но заедно с тях да ядат ориз, картофи и пълнозърнести храни!!!Първоначално написано от Desi_etnies
дам хапни тортичка преди лягане и после ще има тема "как да си махна целулита" или "защо имам стрии"
![]()
![]()
![]()
Първо по темата : в аптеките има едно "Жен Шен" ,то е като чайче повишава апетита .. споменатото по доре е много правилно РЕЖИМА Е ОСНОВА ! . Прочетох някой от коментарите .. Много по вредно е да се тъпчеш да не пиеш вода ... Създайте си режим с точни часове за храна , Тези който са с бърз метаболизъм да хапват по-малко ,но по-редовно .
Не е Ва}|{Ho KakВо ГоВорят Зад Гърба ти .. важно е като се обарнеш сички да МЪлчаТ .. ''``''`''`' изКувството ДА можеш да ОБИЧАШ ..`'`'`''`'`''`
темата не е от 2007 година?
Стои си така не ти трябва и аз съм слаба секи ми казва яж повечеама после кажете как да отслабна аз си ям само боклуци
и не надебелявам обаче не се спирам в къщи
всеки е различен карай си така да не ти пука
![]()
Така и се повръща. Няколко пъти ми се е случвало и цяла нощ повръщах на другия ден не съм ставала от леглото не можех да си мърдам нито крака нито ръце ама буквално не можех да ставам и ми беше и много лошо. Не опитвай това...Първоначално написано от Анонимко
Поднорменото тегло наистина е сериозен проблем, тъй като води до световъртеж, отпадналост и дори до припадъци, дължащи се на намалено подаване на кръв към мозъка. И аз бях така но се оправих с бирена мая без да се тъпча с храна (припадъци съм получавал при силна болка или голямо натоварване).Първоначално написано от neusan88
Съвета ми към тези които получават световъртежи или припадъци от ниско кръвно, дължащо се на поднормено тегло е да започнат да пият бирена мая.При мен световъртежите и припадъците изчезнаха след като започнах да пия. Ефекта от бирената мая не се появява след приемането на първите 2-3 хапчета, трябва да се приема около месец или два за да подейства.
При нея е добре че не би трябвало да вреди на организма, тъй като се състои от витамини.
На опаковката на бирената мая пише да се приемат по две-три хапчета три пъти дневно но може да се посъветвате с личния си лекар.
Бирената мая се продава в две разфасовки за малката не съм много сигурен но мисля че са 60 таблетки и струва 3-4 лева, а голямата е 125 таблетки и струва около 6 лева.
Ядки и фрешове - и двете са много здравословни и супер калорични.
Яж през нощта по много и мазно.. примерно към 12-1 часа, и лягай да спиш.
здравей! аз съм същата като теб а съм на 11 и съм само 32 кг но преди около седмица бях 30 опитай се да не гледаш кантара ии си яж спокойно и може би без да усетиш ще напълнееш!![]()
Старо!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!