- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да напълнеем?
здр, много ще се радвам ако някой ми сподели някакъв начин за напълняване освен да се яде!!римерно ако някой е имал такав проблем и ако е ходил на лекар или пък е чувал за някакви хапчета за повишаване на апетита!!!
домата повишава апетита![]()
Еми и аз много искам да разбера, защото съм с поднормено тегло и искам да кача някое друго килцеАма не ми казвайте нищо за повишаване на апетита, защото ям по наистина МНОГО и не действа. Айде казвайте нещо!
![]()
ядете мноого и веднага лягате даспите така се надебелява
i az iskam da nadebeleq i zastva qm poveche mazni hrani hlebni izdeliq i piq malko voda ne hodq mn leja prez povecheto vreme
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
I deistva li?Първоначално написано от charovnata_
mi pri men deistva xaxa tupkam se po cql den ne hoda mn ne piq mn vodaПървоначално написано от Анонимко
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Миии..хапване на хлебни изделия,месо,яица, овесени ядки с една кофичка кисело мляко по два пъти на ден ...бирена мая на хапчета ..хранене по 4-5 пъти на ден... и с времето би трябвало да се качат килца![]()
da vi imam problemite...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
решението на проблема ти е:
значи може да не се тъпчеш защото няма смисъл,яж си нормално по 3-4 пъти на ден,но нормални количества.Ключа към всичко е режима! Закуска,обед,вечеря по едно и също време,ставане и лягане пак.Много е трудно,но затова всички мъже напълняват в казармата..Аз там качих 16 килаАко пушиш спри ги,ако си мн слаба внимавай да не качиш рязко защото ще си повредиш кожата!!!. Другия вариант ако не стане с режима е:
Хранителни добавки,както следва:
Креатин и протеин,но на MUSASHI
Бирена мая
Тренировки
И пак режим,режима е всичко което ти липсва явно![]()
ОФ!Лесно е да се надебелее,ама да се отслабне......Ако искаш да напълнееш яж банани,хляб,фъстъци,чипс,пи й кола,не се движи много,вечеряй късно и ето ти резултата!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ima6 burz metabolism koeto e dobre. Ne dei da se tup4e6, tva ni6to nqma da napravi. Trenirai i 6te izglegda6 mnogo gotino i 6te ka4i6 nqkolko kilograma koito sa muskoli.
e qj kat za svetoovno na 3-tiq den 6te ima rezultat![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И как става това напълняване без ядене? От въздуха ли да паднат килата? Яй често но не преяждай и не яж до насита. Яж меса, яйца, картофи, ориз, хлебни изделия, но гледай да избягваш чистите мазнини като сланината например или прекалено мазните неща. Пий вода, сокове, нектари, яж банани, ако искаш и добавки пий(от тях има много големи резултати). Това е в общи линии.
+1Първоначално написано от gabrielka@a
За най-добри резултати слагате един удобен фотьойл пред компютъра, запасявате се с тлъсти сандвичи и чипс и си прекарвате деня в бездействие и ровене в нет-а или гледане на филми. Не съм го пробвала, но предполагам, че ще подейстава.
ми и аз искам да наддам с няколкo kилца,защото съм с поднормето тегло.Ям мазни,тестени изделия,много сладко,не спортувам,не ходя много,седя повече пред компа или ако излизам ходя само до кафето.Ама няма ефект,пак съм си много слаба
Ам то и аз сам слаба 1.68 и сам 48 кг в 8 клас .това се ппределя зависимост от годините с сяка вдна година костите ти растат и ти се заформя6.А не е ли по хъбаво да си слаба???Например на мен ми харесва и вси4ките ми приятели са закраглени и ми завиждат така 4е си предаи някво само4увствия(аз нямам такова)и запо4ни да си мисли6 пове4е за фигърата си е ако си прекалено слаба ве4е не знам![]()
Абе тооо и аз съм много слабаа......ям си супер редовно имам апетит...купих сибирена мая-не действа,рибено масло-не действа, какво ли не съм пробвала.Чета из форумите милиони диети за напълняванее и нито една не помогна.Всичко си е въпрос на структура... и все пак искам да отбележа,че ако изразходвате повече енергия (калории) отколкото приемате няма начин да качиш кгСега съм 42кг а преди 2 месеца бях 47 а как да кача и аз незнам.....ако някой прави вълшебства да пише
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I have lost contact with my soul....
момичета, ако ядете мазнотиите, шоколадите, снаксовете и колите няма да качите...
за да качите се хранете по около 5-6 пъти на ден, като менюто ви включва: много картофи/не пържени/, много ориз/не мазен/, много пълнозърнест хляб, много месо, мляко, сирене, извара, яйца, овесени ядки, плодове, зеленчуци...гледайте да ядете по около 2000килокалории на ден...ето ви сайт където да смятате колко килокалории сте приели http://healthyfood.info.bg/Calculators.html
най-важното: ходете да тренирате, ма не днеска тренирате, утре и други ден ви мързи, трябва постоянство, най-добре тренирайте през ден...преди и след тренировка яжте ориз, картофи, хляб
айде сега вместо да седите и да се вайкате марш на стадиона да тичате или в басейна да плувате или във фитнеса![]()
Да и кво аз ако искам да напълнея дай цял ден да не мърдам от нас да се тъпча с хляб което е толкова вредноПървоначално написано от charovnata_
да ям мазни баници
и изобщо мазно
да не пия вода както кръвното ми е ниско и ми казаха да пия течности само това остава и да припадам още повече
Това ще е много отвратителен живот..