- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече незнам какво да правя пффф направо се побрквам!!!!
Здравейте!
Имам следния проблем много харесвам едно момиче от моя клас,но нещо немога да и привлека вниманието несмея да постъпя твърдо и решително защото се притеснявам,че ако нещата не се получат после ще се отбягваме и ще стане по зле.
Моооооооооооооооля ви дайте съвет какво да правя,че вече прекалено дълго време си мисля само за нея.
Говори с нея, но преди това и кажи, че искаш да си останете приятели каквото и да ти отговориПървоначално написано от Анонимко
![]()
Гоеори с нея иначе няма как да стане нищо :P
Еми,признай й.Ако не ти отвърне ще се повтря,или потретя ЗДРАВЕ ДА Е!Тя не е единственото момиче.Защо въобще трябва да ти пука как ще се държи...Както се държи с теб после,ти и връщай със същото.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Parvo si izqsni kakvo to4no iska6 i premahni tva pritesnenie dali 6te stane ili ne.
Не е в това въпроса защо трябва да и отговарям със същото?просто според мен не трябва да се стига до там.Просто е много свястно момиче и не искам да я поставям в неловка и неудобна за нея ситуация.Били сме заедно на събирания и сме танцували заедно но след това като че ли нещата поохладняха може би взаимно се отбягваме незная защо се получи така.
Не искаш да я поставяш в неудобна ситуация, но иначе нямам идея как ще стане, освен да й признаеш очи в очи.Все пак ще знаеш, че си й казал и ще си спокоен.Можеш да започнеш да флиртуваш с нея примерно.
хахах ама мн ме радвате честно "говори с нея " вие така ли правите я си спомнете малко оня кофти страх да не ви отхвърлят пък и те е от неговия клас до колкото ми е известно рискува после малко подигравки от съучениците си и така на татък лично моя съвет е покания на кафенце ако се навие ок другата семица пак след това през ден през два и ако имаш шанс с нея 100% ще усетиш пък ако не ......здраве да е![]()
на кафенце!?!?В стола?!?Като гледам си малку дите,кат те е срам почваш лека-полека да зарибяваш със скайп,ICQ,messenger и т.н.Първоначално написано от Анонимко
Хахахаха това последното ми хареса =D>
Но все пак и вие не сте много наясно какво трябва да се направи в такава ситуация...също като мен.
Няма значение ще го приживея някакси![]()