.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

Знаят ли вашите ?

Не съм виждала такава тема до сега , съжалявам , ако се повтаря.
    Казвали ли сте на вашите или въобще знаят ли , че се обезкосмявате на интимниет места.
    И ако някой има случка как са го хванали , ако иска да сподели с аудиторията .

шадоуче
    Guest
    Знаят естествено. То си личи особено на морето, ако под банския има една гора седи ужасно, а и косъмчетата минават през плата и се подават на места

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Боже, аз всичко ли трябва да им казвам?! А и какво като се обезкосмявам, да няма да ме накажат, я Пък и как ще ме накажат, като съм вече голямо момиче
    Както и да е...Майка ми знае, отдавна даже. Предполагам, че и баща ми знае. Няма нищо срамно в това, че един млад човек се обезкосмява
    Би било странно, ако не го правех
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    ...Няма нищо срамно в това, че един млад човек се обезкосмява ...

Мега фен Аватара на koalka
    Баща ми предполагам се досеща, а майка ми знае.

Мега фен
    Град
    SF
    Пфф! Аз да не съм длъжна да им казвам за сяко нещо, което реша да направя с тялото си... Освен тва космите са си мои. Дали ще ги махам или не си е мой избор.
    Така или ина4е знаят. Особено като си с по-изрязано бельо или по бански няма как да не си ли4и дали си ги махал или не.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Който където иска там да си се обезкосмява.А относно родителите-
    Боже, аз всичко ли трябва да им казвам?!
    хъхъ..

Фен
    Град
    софия
    Боже, аз всичко ли трябва да им казвам?! А и какво като се обезкосмявам, да няма да ме накажат, я Пък и как ще ме накажат, като съм вече голямо момиче
    Както и да е...Майка ми знае, отдавна даже. Предполагам, че и баща ми знае. Няма нищо срамно в това, че един млад човек се обезкосмява
    Мдам....
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Супер фен Аватара на _donna_
    ама за тва нещо трябва да са специално осведомени ли?

"мамо,от днес ще се обезкосмявам"?

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    ама за тва нещо трябва да са специално осведомени ли?

"мамо,от днес ще се обезкосмявам"?
    по този повод трябва съответния ден да бъде превърнат в ежегоден празник...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Майка ми узна наведнъж, че се бръсна отдолу, и че използвам тампони...и беше голям ужас...естествено, обвини баща ми.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    sedmoto nebe
    xaxa 6to za v1pros,ami nai malkoto e nehigieni4ko ako ne se obezkozmqva6...est 4e znat...
    Admin-Coki:
    огромен аватар.

/забрана за ползване на такъв!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Xaxaxax da daje na vratata na banqta imame razpisanie koi koga trqbva da se obezkosmqva..maika mi ne e glupava da si misli che hodq obrasla kato armenski pop no ne sum i kazvala "mamii pochvam da se brusna " xaohxoahaoh Malko e tupichka temata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Звучи ми като фукане....се едно нашите се прибират от работа и аз скачам като луда при тях ГОЛА да им покажа колко ми гладко мисля,че не знаят

To e логично.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ми предполагам че се досещат...но не бих искал да разбират от първа ръка..доста конфузно ще е!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    sf
    mi az vednuj se bqh sburkala da si vzema kram depilatoar,koito mire6e na roza i posle apartamenta ni miri6e6e na tva cqla sedmica,vupreki neprekusnatoto provetrqvane,a ba6ta mi kato se pribra vika_Abe,kva e taq smrad!" i nagrabi tubata s krema i go metna prez prozoreca i vika:"Abe q si zemi ne6to po-taka!"

Супер фен
    Ами не съм им казвала

ама ще им оставя бележка ,че очи в очи ме е срам

ахах боже...като ги знам как нямат време за нищо последно за моето обезкосмяване ще седнат да отделят време и да го мислят ама не мисля че тънат в невидение,при положение че самобрасначката ми и гелчето ми са в шкафа на видно място спретнати Дано не е голям шок за тях " ОМФГ тя се обезкосмява?!?!??! "
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Майка ми знае...досеща се жената

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    oohh hubava tema Maika mi lichno razbra, i se prie normalno..daje i akali vze da dava A za bashtata kvo da kaja, choveka kvoto i da praqvq s tqloto mi nqma problemi.. Samo obica na papa ne dava da si sloja...
    ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аха. Знаят.
    Случка бях дребна, бях в банята, обръснах си шундричката и си казах, че като излизам от банята, веднага ще си сложа гащички, за да може мама да не ме усети.
    И кво стана, лепнах се за 203 мин. пред огледалото да се видя как изглеждам отстрани и мама влезна в стаята и ме изгледа едно учудено и ми каза "още ти е рано, бе, миличка", ам на мен току-що ми бяха поникнали мъхчета и аз ги махнах. май верно не ми е било време.

И мама веднъж се изпусна пред баща ми, че си обесмосмявам краката, и той на следващия ден ми купи самобръсначка.

Пък много ми е чудно, тати като разбра, че съм почнала да си скубя веждите, много ми се кара и всеки път ме гледаше злобно и така, все едно ще ме нападне, ще ми се скара.

Та, той тате е пич бе, иска на сякъде да съм гладка. Веднъж като го ядох, ме приклещи в банята, включи машинката, дето си бръсне главата и крещи та се къса "ИДВай тука, веднага! Ся ще ти махна косата"
    хъхъ. ся ми е смешно, ама тогава не беше......

и за кво трябва да им казвам върша си квото ми е кеф пък представяте ли си да кажа тате аз се обезкосмявам на интимните си части човека ще каже сигурно мене това кво ме вълнува

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    тях пък какво толко ще ги интересува аз каде се обескосмявам,аз не ги питам тях ,те не питат мен
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Абсолютно подкрепям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си