- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- perfekt kiss
neee tva ne e porednata tema deto pitat kak da se celuvat a prosto da spodelite kak se e polu4lia va6ta nai hubava celuvka
Testis unus,testis nullus...
Emi lesnocelunahme se kakto seki put no prosto se polu4i mnogo po-dobre.Ina4e poprincip to zavisi dokolko poznavash partniora si i kolko vreme hodite.Shtoto kolkoto po-dulgo hodite tolkova pove4e se opoznavate i s vremeto celuvkite stavat po-hybavi!!!
![]()
hmmm mi s moeto mom4e hodim ve4e godina i 3 meseca ,no 4estno kazano nai-hubavite ni celuvki se polu4iha predi 1 mesec![]()
i 4ak sega izpitvam iztinskoto udovolstvie ot celuvkata... da se otdade6 izcqlo,vse edno se otlepq6 ot zemqta
taka 4e az sa6to sam na mnenie 4e osven mnogo lubov e nujen i dosta opit
![]()
Перфектната... Ами всеки път като е с Мечо ми е перфектна.. Защото се случва много рядко..Какво и е перфектното... А да любимата ми... Ами просто седяхме долепили устни и съвсем леко го усещах.. Чувствах дъха му... Беше вечер... Прекрасно....
И дойде автобусът...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Mi bqhme na edna besedka i toi samo mi dokosna rakata i leko doprq ustni do moite ... be6e sas strahoten parfium... celuna me i az poletqh
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
perfektnata mi celuvka e s NEGO ... ako me razirate de ... smisal s NEGO i s nikoi drug![]()
1.Мноо е тъпо эаглавието на темата ти да е на английски,поради простата хпричина че все пак сме българи.
2.Темата няма особено голям смисъл.
3.По темата: Ми много лесно , е така-от раэ![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Перфекната целувка а? Тя се получва само когато не учакваш идва от нищото. Тогава не си подготвен и те осещането се получава изведнъж за 1 момент от секундата! Лично аз мисля че съм я преживяла истинската целувка![]()
eeh malko vi zavigdam az o6te sam nqmala perfektna celuvka... no puk ima6e edna mn negna tq be6e samo po buzata...![]()
Всяка целувка с любимото момчев е перфектна. Всичко става неусетно, без да полагаме усилия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първата, беше много романтично и беше хубаво, защото не знаех какво е, хареса ми.
Ми най-перфектната целувка е май първата със сегашната ми приятелка
получи се изневиделица отидох да я зема от училище (тогава още не ходехме) просто ч зимах като френд и в момента в който излезе от вратата на даскалото просто ми се хвърли на врата и това бе най якото чувство което съм изпитвал през живота си просто никоя друга целувка неможе да
се доближи до това осещане![]()
S bivshiq mi priqtel vsqka edna celuvka beshe izklu4itelno nejna i neobiknovennaMoje bi nai-perfektnata beshe ... axaxa golqm stud beshe,bqhme se pregyrnali silno,toi me pogledna,celuna me...beshe edna neobiknovenna i dylga celuvka,koqto nikoga nqma da zabravq.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Най-перфектната целувка се прави с много любов.Това е!Няма техники тук за усвояване...То си идва от вътре.Единственото,което трябва да можеш е да я даваш с любов и то не на всеки,а на определен човек.Тогава изживяването е неповторимо!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Shit, bolna tema...
Nai-hubavata celuvka... Be6e s 1-to momi4e koeto obi4ah istinski(e malyk sym za istinski, haide da kajem nai-mnogo do sega). Gotinoto be6e 4e ne be6e predvidena, a napylno neo4akvana... Be6e dylgo 4akana izpylnena s tolkova mnogo strast, obi4, i jelanie... Celuvka koqto nikoga ne iska6 da svyr6i, tolkova priqtna... Sled neq si kato trup... kakto po filmite
Abe s 2 dumi mn qko izjivqvane.![]()
Лудо луд.
Беше топла августовска вечер, в морската градина на 1 пейка, тя беше седнала аз клекнал пред нея, държах я за ръце, гледах я продължително време след което се надигнах и я целунах.
bravo!evala mn dobre razsujdava6 nasty_f!!!!produljavai vse taka!ta i az mislq kato neq 4e perfektnata celuvka se pravi s mn lubov!!!!
mi nie mnogo si podhojdame s nasty_f!i az si lovkam edin MARTO!!![]()
kak linz .. nqkak se polu4ava
nqma to4no konkretno neshto koeto da stane 4e celuvkata da e perfektna :}
Ми незнам. При мен стана много интересно просто почувствах че трябва да го направа и го направих и беше много готино просто се получи по инстинкт.
Първоначално написано от Th3MaN
po-to4no?