- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Koga vruzkata e nai hubava
Ако връзката престане да бъде хубава-няма смисъл от нея. Всеки миг с моя човек е уникален. за това аз съм щастлива по 1 или друг начин, но съм щастлива!
В началото за мен е най-яко..тръпката псоле повече свиквате един с друг и.. абе просто в началото е най-яко не моа да обясня що)
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Първоначално написано от maybelline
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
I v nachaloto i po sredata..vinagi mi beshe dobre,s nego...na kraq malko se poopleskahme ama nishto de, sega na novo zapochnahmeAko e neshto povarhnostno mnogo qsno ,che v nachaloto...no ako e neshto istinsko , ima samo nachalo tam..krai nqma
![]()
♥ ♥ ♥
Всяка секунда прекарана с него е хубава...дори и караниците ни..и после сдобряването..всичко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edinstvenata hubava vruzka koqto sum imala e s mom4eto koeto obi4aahbe6e si hubava ot purviq den do posledniq
![]()
В началото??? Вие сте извратени.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми в началото обикновено е най-хубаво. Но и в средата може да стане много хубава.
началото
Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
![]()
![]()
![]()
v na4aloto kogato sa parvite kis4eta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с последната в връзката ми беше най-хубаво като скъсахме![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В началото..Дори преди началото... Като всичко е само флирт...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?