.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    kill em' all
    Guest

Мислят ме за гей

Сестра ми ме мисли за гей, защото не се интересувам от момичета.Много ми е обидно, искам да и покажа че не съм, но пък ме е срам да и се изтърся с момиче за да и докажа че съм нормален.btw аз не съм гей, но и не се интересувам от момичета, значи съм никакъв... така ли?/

Явно не си срещнал още момиче което да те впечатли. А колкото до това да излезеш с някоя само за да докажеш че не си гей.. Няма смисъл, карай на пред и да не ти пука какво ти говорят.
    Когато на хубав човек му е кофти, това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво, това е чалга.

Един мн простичък въпрос:
    Ти плащаш ли данък обществено мнение?
    Prison gates won't open up for me
    On these hands and knees I'm crawlin'
    Oh, I reach for you
    Well I'm terrified of these four walls
    These iron bars can't hold my soul in
    All I need is you
    Come please I'm callin'...

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Izvinqvai ama sestra tq trqbva da e pyrviq 4ovek koito da te podkrepq dali Si ili NE SI ne moga da q razbera vse pak si i brat ostaviq ne i obry6tai vnimanie
    Ako samo te obijda prosto vse edno ne q slu6a6 sega kakvo nqma da si govori6 sas RADIOTO
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Град
    на плажа =)
    na kolko godini si?

za6to se vliqe6 ot mnenieto na strani4ni hora ??? ti znae6 4e ne si takav i tolkoz ... kvo ti puka za drugite ? qvno naistina ne si sre6tnal tazi koqto 6te te nakara da se interesuva6 ot momi4eta nqaa stra6no

ne si gei ( pone po tva koeto kazva6 )

ami ne is samo ti.brat mi post me bazika 4e sam lesbo za6toto se gy6kam s friend4etata si. :P
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

Guest

Re: Мислят ме за гей

Цитирай Първоначално написано от kill em' all
    значи съм никакъв... така ли?/
    Вероятно си асексуален, така нареченото "никакъв"

Аз съм това отгоре

kill em' all
    Guest
    И аз коа напрая че си ти отгоре

Guest
    И аз коа напрая че си ти отгоре
    Въпрос: Сестра ти по голяма или по малка е
    Щото мойта е по голяма и ме ебаваше по същият начин щото и аз бях като тебе нямаше момиче което да ми хване окото и после срещнах сегашната си приятелка и сички ме гледат странно вече 3 години немогат да повярват как так съм изкарал толкова дълга връзка а и продължава с пълна пара а и БТВ на колко си щото аз моето момиче го срещнах на 14 а сега съм на 17. А и не приемай чуждото мнение за вярно

kill em' all
    Guest
    И аз съм на 17, а сестра ми е по-голяма от мен.Сигурно и на мен ще ми се чудят като имам аверка..

Супер фен
    zna4i 4e si obyrkan ili A sexualen

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    ooooo q stiga jivei si jvota KAKTO NA TEB TI HARESVA I DANE TI PUKA \/
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Град
    София
    Или си асексуален, или още не си срещнал момиче което да ти хареса достатъчно...което обаче е доста странно предвид че си на 17....както и да е да не ти пука от мнението на околните, живей както ти харесва, твой си е живота и е само един...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Ми,това е странно да не се интересуваш от момичета,но може би още не си видял подходящата и не обръщаш внимание.Не означава,че си гей,но няма да е зле да започнеш да се интересуваш.А на колко години си?
    Еми,сложи си на компютъра снимки на голи жени като фон,календар с мацки по бельо и такива неща
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Абе не е лошо като идея да й докажеш че греши
    Не за друго ама може да разпространи мълвата и когато започнеш да се интересуваш от момичета нещата да са сложни

Бъди такъв, какъвто си!

Guest
    ти си А!

Супер фен

Re: Мислят ме за гей

Сестра ми ме мисли за гей, защото не се интересувам от момичета.Много ми е обидно, искам да и покажа че не съм, но пък ме е срам да и се изтърся с момиче за да и докажа че съм нормален.btw аз не съм гей, но и не се интересувам от момичета, значи съм никакъв... така ли?/
    А защо трябва да показваш пред сестра ти какъв си има ли значение толкова ли е важна тя за теб?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си