- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me !!!
V4era kogato bqhme na 1 kupon az Izvikah 1 momi4e koeto mnn haresvam ot dalgo vreme i koeto predi 2 dena mi se natiska6e i se celuvahme i v4era re6ih da i predloga ama tq mi kaza 4e stra6no mn me haresvala i izkala da bade s men,ama Obi4ala dr i dori da me bila celuvala i stra6no mn haresvala nqmalo da spira da go Obi4a i namen nqma da mi e mn dobre !!! Hepl me kak da se opitam pone da q spe4elq v takaf slu4ai !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обича един, целува се с друг... ако питаш мен пълна к*рване си заслужава да си хабиш нервите и мислите за нея. просто приеми, че тя никога няма да бъде с теб и се огледай за нещо по-стойностно
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
i az taka mislq ama...ima i drugo tova moje da e izvinenie...zashtoto tq ako obicha drugiq nqmashe da se zeluva s tebe...prikazkite i ne se vruzvat...obicham edin priqtno mi e v kompaniqta na drug hareswam treti spodelqm lichno na chetvurti...lqlqlqlq tva ne e napulno normalno!!!:}}
And when I'm gone, just carry on don't mourn,
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm lookin' down on you smiling
And I didn't feel a thing so baby don't feel no pain, just smile back!!!!!
Да бе, иска да бъде с теб, а обичала друг.Това са пълни глупости, не й се връзвай.Не се занимавай с нея.
Изобщо няма смисъл да се занимаваш с нея. Обичала друг нз си ко. Тя явно незнае какво е да обичаш. Ако го обичаше нямаше да се целува с теб...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Момичето не знае какво иска...а думата обич със сигурност им е чужда.Не се занивай с нея няма смисъл
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
Остави я да е пеперудка. Те такива вече никнат кат гъби![]()
Ще си намериш много много по-добра. Повярвай си!
Абе аз попринцип не защитавам курвите ама това девойче може да е нещастно влюбено и да се опитва да забрави въпросния.....а това че ти е казала е още по благородно, защото го е направила за да не те нарани. Такаче не бързайте да скачате на момичето
Курвето не обича, не й пука за мъжете, и би тръгнала с някой без да й е проблем, в същото време да се перка с още 3ма, докато си мисли за 5ти...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Гледай да прекарваш много време с нея....Нз,кофти ситуация,ако не се откажи,макар че само слабите го правят.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
"а това че ти е казала е още по благородно, защото го е направила за да не те нарани. Такаче не бързайте да скачате на момичето"
Ami tq ako be6e blagorodna 6te6e li da mi se natiska i da me celuva ! Tq v4era mi kaza i o6te ne6to koeto mi se stori dosta gadno sprqmo men : Kaza mi 4e ako ne ebo4ila nego 6tqla da bade men !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spored men tq ne6to se opitva da vidi dali naiztina q obi4am.Nz kakvo da pr seki den sam prinuden da q vigdal !!!
Dage ima i ne6to s koeto tq ve4e prekali : V4era bqhme na bal i 1 moi fr se napi i otide da povra6ta v kenefa i tq otide s nego kogato vlqzoh tq go celuva6e !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
манипулира те,мани не стурва ...
Според мен тази е ку*ка - по-добре я остави.Първоначално написано от OrL_SeX
Ama kak da vi kaga 4e sam lud po neqqqq !!!![]()
МАЧОКА НА САПУН !
da,naistina e mn0g0 gadn0 t0va,k0et0 pravi!..N0 p0misli malk0...kakt0 kazaha h0rata predi men tq ne p0znava dumata 0bich..tq na vseki kazva che g0 haresva che g0 0bicha i t.n,n0 vsushtn0st na neq ne i puka za nik0i 0t tezi,s k0it0 e...Tq vijda che ti qvn0 strashn0 mn0g0 q haresvashi zat0va g0 pravi..tq si igrae sus tebe i sus tv0ite chustva..edin vid tq te manipulira,vurti te na malkiq si prust..T0va e neisnata strategiq..da se misli za nai jelan0t0 m0miche,iska vsichki da sa ludi p0 neq,da q mislqt za nai-krasivata..n0 t0va e sam0 i edinstven0 vunshnata i kras0ta...n0 0tvytre tq e skl0nna sam0 da naranqva..i kakt0 v tv0q slu4ai tq t0va i pravi...Celuva se s tebe..na neq qvn0 i e vse edn0 na k0i shte kaje che g0 0bicha ili puk k0i shte celuva dnes i k0i ytre..T0va e neisnaTa igra...a ti si lud p0 neq kat0 tq sam0 te naranqva..0pitai se da vidish vuv dryg0 m0miche d0ri da ne e hubav0 kat0 neq ili ne6ty p0d0bn0 ti trqbva da vijdash vutreshnata i kras0ta..vse pak t0va e nai vajn0t0..t0va k0et0 vijdash vuv vunshniq vid ne vinagi e t0lk0va estestven0 k0lk0t0 izglejda!...Uspeh!![]()
Е тва е гадната истина.Първоначално написано от BAYO
[size=7][b][u]fosse cos
=D>Ei tova be6e mn qko !!! =D> =D> =D> 10x za saveta ti si iztinska FR !
![]()
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
"da,naistina e mn0g0 gadn0 t0va,k0et0 pravi!..N0 p0misli malk0...kakt0 kazaha h0rata predi men tq ne p0znava dumata 0bich..tq na vseki kazva che g0 haresva che g0 0bicha i t.n,n0 vsushtn0st na neq ne i puka za nik0i 0t tezi,s k0it0 e...Tq vijda che ti qvn0 strashn0 mn0g0 q haresvashi zat0va g0 pravi..tq si igrae sus tebe i sus tv0ite chustva..edin vid tq te manipulira,vurti te na malkiq si prust..T0va e neisnata strategiq..da se misli za nai jelan0t0 m0miche,iska vsichki da sa ludi p0 neq,da q mislqt za nai-krasivata..n0 t0va e sam0 i edinstven0 vunshnata i kras0ta...n0 0tvytre tq e skl0nna sam0 da naranqva..i kakt0 v tv0q slu4ai tq t0va i pravi...Celuva se s tebe..na neq qvn0 i e vse edn0 na k0i shte kaje che g0 0bicha ili puk k0i shte celuva dnes i k0i ytre..T0va e neisnaTa igra...a ti si lud p0 neq kat0 tq sam0 te naranqva..0pitai se da vidish vuv dryg0 m0miche d0ri da ne e hubav0 kat0 neq ili ne6ty p0d0bn0 ti trqbva da vijdash vutreshnata i kras0ta..vse pak t0va e nai vajn0t0..t0va k0et0 vijdash vuv vunshniq vid ne vinagi e t0lk0va estestven0 k0lk0t0 izglejda!...Uspeh!"
=D> =D> =D> Tova e 1 ot nai qkite izkazvaniq 10x ti si iztinska FR !!! =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
:P
МАЧОКА НА САПУН !
666666 priqtel ostavi q taq kak moi nqkoi povru6ta i sled tova onaq da go celuva v ustata ... sigurno mu e lapala i **** se pak kenef e
Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...
Ami kakvo da ti kaga ! V4era tq mu e kazala 4e stra6no go haresvala(moq fr ) ama az na nego ne mu se sarda za6toto ne e vinoven za tova toi be6e piqn,i toi v4era i e kazal 4e izob6to e 4oveka za neq i nqma smisal za6toto ne q haresva dori i malko ! Sled tova tq be6e mn zduhana i mal4e6e cql den duma na ni ob eli na Mnen i Moi fr !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P Случило ти се е нещо хубаво,харесван си ,това може само да те радва.Момичето просто е объркано в момента ,защото явно има някаква връзка с друго момче,но...това че сега харесва и теб е чудесно,защото можеш да я спечелиш само за себе си.Естествено не искаш да я делиш с друг,тогава действай,обаждай и се покани я да излезете,но....не бъди прекалено нахален и досаден и не се отказвай от нея.Не я притискай,в един момент тя ще избере един от двама ви и дано това да си ти. \/
Ако бях аз щях да и искарам зъбките през задника....Но понеже не съм аз няма![]()
OOooooOOOo Az tazi ve4er mislq da i go varna kolkoto i da q Obi4am mislq da si go varna za si4kite maki koito sam hvarlil po neq !!!![]()
![]()
![]()
![]()
МАЧОКА НА САПУН !
M***** znam 4e ne si q namerila tuko taka tazi tema ! Znam 4e nqkoi ti e kazal za neq ! Ama da ti kaga hi4 ne mi puka ve4e ! pisnami ot lagiteti taka zn ko izkam da ti kaga 4e si 1 ot nai lo6ite i t1pi momi4eta, ako be6e naistina 4esna s men 6te6e da si priznae6 4e mi kaza 4e me haresva6 ! Za6toto onzi den kogato si govorihme pred zavedenieto ti mi kaza citiram "Stra6no mn mi haresva6 no... " Za6to si mislq 4e i ti nz ko misli6 ti nz kakvo e liubov,za6toto ti nikoga ne si go izpitvala ! Taka4e nemoge6 da mi se sardi6 za kakvoto i da bilo osobeno 4e nqkoi e napisal 4e si "Kyr*a" zapo4vam da mislq 4e si naistina takava !!!
A zn li kakf e nai golemiqti problem ?! Tova 4e me lage6 MN ! Onzi den kato mi kaza 4e si Vliubena v S*** sam 100 % sigoren 4e be6e laga za6toto nemoge da si vliubena v nqkoi koito ne si vigdala ve4e nad 1-2 meseca nito govorila, a pak i toi ne se interesuva ot teB ! Tova be6e nai golqmata ti laga koqto sam 4uval !!!![]()
Taka 4e ako izka6 mi se sardi,ako izka6 ne mi kazvai i duma pove4e na men ve4e mi e se taq za teB ! 6tom ti me lage6,a az sam napalno 4esten s teB togava nqma smisal da se poznavame ve4e !!!
МАЧОКА НА САПУН !