M***** znam 4e ne si q namerila tuko taka tazi tema ! Znam 4e nqkoi ti e kazal za neq ! Ama da ti kaga hi4 ne mi puka ve4e ! pisnami ot lagiteti taka zn ko izkam da ti kaga 4e si 1 ot nai lo6ite i t1pi momi4eta, ako be6e naistina 4esna s men 6te6e da si priznae6 4e mi kaza 4e me haresva6 ! Za6toto onzi den kogato si govorihme pred zavedenieto ti mi kaza citiram "Stra6no mn mi haresva6 no... " Za6to si mislq 4e i ti nz ko misli6 ti nz kakvo e liubov,za6toto ti nikoga ne si go izpitvala ! Taka4e nemoge6 da mi se sardi6 za kakvoto i da bilo osobeno 4e nqkoi e napisal 4e si "Kyr*a" zapo4vam da mislq 4e si naistina takava !!!
A zn li kakf e nai golemiqti problem ?! Tova 4e me lage6 MN ! Onzi den kato mi kaza 4e si Vliubena v S*** sam 100 % sigoren 4e be6e laga za6toto nemoge da si vliubena v nqkoi koito ne si vigdala ve4e nad 1-2 meseca nito govorila, a pak i toi ne se interesuva ot teB ! Tova be6e nai golqmata ti laga koqto sam 4uval !!! Taka 4e ako izka6 mi se sardi,ako izka6 ne mi kazvai i duma pove4e na men ve4e mi e se taq za teB ! 6tom ti me lage6,a az sam napalno 4esten s teB togava nqma smisal da se poznavame ve4e !!!