.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    gabrovo

Момчетата и чувствата

ей сладури имам нужда от вашето мнение -мислите ли че момчетата колкото повече хлътват по едно момиче като ходят,толкова по трудно си показват чувствата и защо всъщност на повечето момчета чувствата са болна тема?//)))))
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    защо ли за мъжете чувствата са болна тема? ами защото много повече мъжете биват наранявани отколкото жените. а колкото до задълбочаването на връзката едно момче си мисли "баааа сега ако ме остави колко ще страдам" и все повече се пази

Голям фен
    Град
    Имам :)
    По принцип има нещо такова и то е защото колкото повече харесваш едно момиче, толкова повече се притесняваш да не кажеш или направиш нещо, с което да се изложиш пред нея. Пък и покажещ ли си чувствата на девойче, което не изпитва подобни към теб чувства, автоматично ставаш обект на подигравка или пък ще те кара да и ходиш по гъза докато и писне и ще те разкара.

Град
    gabrovo

:)

добре де но нали по този начин момичетата ще ги разберат погрешно-че вече са им омръзнали

Мега фен Аватара на koalka
    Някои момчета ги е страх да разкрият чувствата им, за да не се почувстват уязвими или слаби.Това им е един вид защитна реакция.

Аз не мисля обеден съм (поне за мен ) защото ние(или аз нз) колкот по дълго ходим с някого рабираме че лубов съществува м/у нас и за тъй не показваме това което се очевадно и в същото време не рабираме че вие имате нужда от това.
    Vseki ponqkoga dopuska pravopisni gre6ki-az VINAGI!!!

OrL_SeX
    Guest
    Primen sastoqnieto e takova 4e : Az sam Vliuben v neq stra6no mn i sam sigoren 4e i tq ima izvesni 4uvstva kam ! Ama ima nqkoi momenti kogato me izbqgva i az nz za6to ni6to ne sam napravil ili kazal za da q qdosam ! I sega po cql den ne spiram da mislq za neq i daje Reve !!!

OrL_SeX
    Guest
    Kagete mi kakvo da naprava za da spre da me otbqgva !!!

Ми изненадаи я с нещо пчти всички момичета + Азис обичат изненадите.

OrL_SeX
    Guest
    Dai nqkakva ideq de !!! [-o< [-o<

Голяма част от момчетата се страхуват да признаят чувствата си.
    Има обаче и такива, които имат смелостта да си признаят без да се страхуват.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Това е защото мъжете говорят за факти, а жените за чувства. Затова, когато мъжете говорят с жени, на жените им е скучно до сълзи. Почти всички мъже не умеят да изразяват чувствата си, ако трябва да кажат повече от две думи. Това няма нищо общо, с това че "повече били наранявани", ако е така.

Мъжки разговор:
    -Здравей, какво правиш?
    -Поправям лодката. Защо?
    -Незнам, просто съм любопитен. Къде ще я караш после?
    -Отивам... (някъде си)
    -ООО това е далече. Колко е далече?
    -Около 50 км. Трябва да заредиш.
    и т.н

Женски разговор:
    -Здравей Ина.
    -Здравей, току що преминах изпита.
    -Уау! Толкова се радвам за теб. Как се почувства?
    -Толкова съм отпусната сега. Бях толкова нервна... Сега мога да излеза с Тони после.
    -Мога да си представя. Аз почувствах същото на изпита по математика. Едвам можех да мисля. Беше ме толкова страх да не се проваля.
    и т.н

OrL_SeX
    Guest
    Ama tq znae 4e q obi4am ! Nali celuvame se pregra6tame se no tq sega ot v4era me izbqgva !!! HELP MEEEEEEE

http://store2.data.bg/serendipity/Bo...ntic_Ideas.rar земи некоя идея от тук

OrL_SeX
    Guest
    Brato s tova ni6to ne stava !!!

ем фани я ръката и и се извини завсичко което си напраил (дайе да не си напрал и нищо) подари и неко букет ако не букет фафла или нещо дет ша и хареса

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Голяма част от момчетата се страхуват да признаят чувствата си.
    Има обаче и такива, които имат смелостта да си признаят без да се страхуват.

tazi golqma chast, koito ne iskat da si pokazvat chuvstvata go pravqt s cel da ne gi pomislqt za jenchovci ili pyk geiove, poneje e prieto myja da e silen, korav i t.n., no veche ne e taka. Spored men momche ili myj, koito si razkrie chuvstvata moje samo da byde admiriran =D> , ima edna reklama "aplodismenti za myja koito ne se sramuva da nosi cvetq za priqtelkata si pred mn hora =D> ili da sleze ot avtobus, zaradi neq =D> "...
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

OrL_SeX
    Guest
    Eto i predi 1 h bqhme s kompaniqta mi i tq be6e s tqh ! Ama pak ni6to pak me izbqgva,a 1000% sam sigoren 4e si pada qko po men za6toto nainata nai dobre fr mi go kaza 4e e bila luda po men !!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Винаги е било така... за момчетата е много трудно да показват своите чувства .. така са устроени
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Повече от фен
    Град
    мразя да казвам на хората какво да правят, затова ще ти кажа какво бих направил аз. До момента което съм разбрал от живота е че колкото по-чето обръщаш внимание на една жена толкова повече тя ти се катери на главата. Затова просто покани я някъде на барче, по възможност вечерта, пиййте по един ром с кола(може и друго просто аз това предпочитам) и поговорете като приятели. Ако ти откаже кажи: "Ми хубу тогава друг път" и не й се обаждай поне 3 дена. после пак по същия начин. Ако след втория или третия път пак те отбягва тогава човече по-добре поговорете сериозно за връзката ви.

Град
    gabrovo

;)

ами аз съм момиче но мерси все пак

Повече от фен
    Град
    упс
    май 5 дена поред нощна смяна зе да ми са отразява

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    По принцип съм забелязала, че момчетата много рядко показват чувствата си, дори избягват да го правят, от страх да не бъдат наранени, докато при нас момичетата е обратното.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Всички мъже знаем как се обича и цени женското сърце и душа,а това че вие си правите каквото си поискате с нас това не го приемаите че не показваме чувствата си защото вие жените наранявате най-много защото си мислите като сте жени ние не можем да ви нараним....!Това е отговорът ми!!!!

Град
    София
    "Знай мъжете сме различни като лед и огън,
    някой могат да обичат , други пък не могат... "
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си