.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Guest

Искам съвет относно противозачатъчни хапчета

Ами ето как стоят нещата.Този месец ще почвам да пия противозачатъчни хапчета, като нали чакам да ми дойде мензиса,4е да ги почвам да ги пия . Но стана така ,4е вместо да ми дойде на 29 (както трябва) ми дойде вчера (24.06)
    Сега като почна да ги пия (нали се пият 21 дена), след това се прави 7-дневна почивка,но кагато е тази пауза , още няма да ми е дошло (чак след 1 седмица), та въпроса ми е през тези 7 дена пауза може ли да се прави секс без презерватив ?

П.С.
    оффф незнам много съм обиркана с тва ранното идване на мензиса ми давайте съвети плс
    Всяка др информация относно противозачатъчните е добре дошла.
    Може би е съвсем елементарно това дето ви питам , но в момента съм много объркана, а тва не е шега работа, така 4е ми трябва 100% сигорност за това как да постъпя правилно.
    Благодаря предварително

Не мога да кажа със сигурност за всички марки противозачатъчни, но при повечето си предпазена и през тази пауза, защото реално овулация няма. А менструацията ще ти дойде независимо от предишната.

Град
    Разград
    e то по прицинцип тая 7 дневна пауза нетрябва ли да съвпада със всяка следваща менструация и така ...

Цитирай Първоначално написано от kvokvokvo
    e то по прицинцип тая 7 дневна пауза нетрябва ли да съвпада със всяка следваща менструация и така ...
    Мразя да спорят с мен за неща, от които нямат понятие, и от които аз имам.

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от kvokvokvo
    Мразя да спорят с мен за неща, от които нямат понятие, и от които аз имам.
    е оки, аз неспоря с теб, просто си казвам аз как мисля по този въпрос.
    Ти като знаеш плс обесни по-подробно,щото от 1-вия ти коментар аз почти нищо неразбах, може би и авторката
    Казвам го с най-добри намерения

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Авторката:почваш хапчета, свършваш ги и ти идва 2-3 до 4 дни след като ги свършиш. Дори и по време на паузата си защитена, защото не се образува яйцеклетка. С хапчетата приемах прогестерон, а когато ги спреш нивото на този хормон спада и това е сигнал, че трябва да настъпи менструация. При противозачатъчните това не е менструация, а менструало подобно кървене. Яйцеклетка не се изхвърля, защото няма такава!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Менструацията ще ти дойде независимо от предишната.
    Какво неясно има в това?

Град
    Свищов
    То, че е ясно-ясно е, ама някой хора не четат листовките на това, което употребяват. че аз на хляба гледам състава и енергийната стойност, а какво остава за лекарства!

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Авторката:почваш хапчета, свършваш ги и ти идва 2-3 до 4 дни след като ги свършиш. Дори и по време на паузата си защитена, защото не се образува яйцеклетка. С хапчетата приемах прогестерон, а когато ги спреш нивото на този хормон спада и това е сигнал, че трябва да настъпи менструация. При противозачатъчните това не е менструация, а менструало подобно кървене. Яйцеклетка не се изхвърля, защото няма такава!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Е тва вече го разбрах !!!

Guest
    Благодаря Ви =D> хапчетата се казват Линдинет 20 .

Град
    Свищов
    С последното мнение считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си