- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен/а ли си?
Напиши от колко време си влюбен, заедно ли си с този човек ако пък не си с този човек в тази тема може да ти помогнем!
Вие сте
Не съм влюбена и малко ме е страх от обвързване.
Ебаси 14 години в тоя форум
Имаш мания да пускаш теми,а?И то беэсмислени![]()
По темата:Да,влюбена съм от доста време,но не сме эаедно.
[size=7][b][u]fosse cos
Влюбена съм от цели 14 години,седем месеца,четири дни,дванадесет часа,педтесит и шест минути и вече 10 секунди!!!Обичам този човек толкова много и всеки път когато се погледна в огледалото се влюбвам още повече в СЕБЕ СИ!!!!ОБИЧАМ СЕ,аз съм най-прекрасното нещо на света!!!!
Първоначално написано от Пепа без синята си прашка
Айде бе!
![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
влюбена съм или поне така си мисля. не сме заедно, но работя по въпроса![]()
Да
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
da vlubena sam i sam s nego!
CrAzY iN LoVe ... Ne sam s nego no toi znae ... nqma da badem zaedno. 50% ot vremeto si mislq za nego 30% govorq za nego a dr vreme spq![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Влюбен съм не сме заедно.Нямам и идея как ще стане нататък,но 30% от времето си спя останалото време уча или съм на вън или в фитнеса иии като се събере това се получава че маййййй само за нея си мисля![]()
Да Влюбена съм и сме заедно \/
Da,vlubena sam.Do skoro bqh s nego,veche ne sam.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ne sum vlubena.. ponqkoga mn`mi e zduh 4e si nqmam nqkoi koito naistina da obi4am oba4e.. vse oshte sum malka :P ako sq stane tui .. kato stana na 16 17 ko shte praq![]()
ina4e boyfriend4e si imam
prosto ne go obi4am
![]()
Аз пък вече не съм влюбен и смятам да не се влюбвам повече! Няма да стадам повече от любов! Това е. Ако има любов тя сама ще ме намери аз няма да я търся. Писна ми да се влюбвам в грешния човек. Това не е начина.
Аз бях влюбена... 5 месеца и половина... От 2 декември 2007.. До преди 4-5 дена.. Любов от пръв поглед... Приятелство.. Гаджета.. Много сълзи... И един ден се събудих с една празнина в сърцето.. И с чувството че ми липсва... Но без любов... Сега е само въшрпс на време да скъсаме..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ami ne moga da kaja to4no dali sum vliubena oba4e ot godina i ne6to ima edno mom4e. 6te napravq vs za da mse zaedno. tova otgovarq na vuprosa dali sme gadjeta. no ni e mn oburkana istoriqta, mn slojni vzaimotno6eniq imame.
Влюбена съм, обичам и съм с него. Но тези неща не влизат в работата на хората тук.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
и тва че имаш разпрана пичка също не им влиза но честичко го повтаряш нали ?Първоначално написано от `Death`Whore``
Кажи нещо смислено или поне смени репертоара.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да влюбена съм от година и да заедно сме![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
ve4e ne sym vliuben.. no o6te hodime..
emi da,moje da se kaje 4e sum vlubena do golqma stepen,no nikoi ne moje da mi pomogne,6toto az samata ne moga da si pomogna![]()
tupo,a?![]()