.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Що па нападнахте момичето? Да не би тя да е лягала с тоя и оня зад гърба на приятеля си? В началото или не - връзката си е връзка, доверието е доверие, отговорността е отговорност. И тя има пълното право да се чувства наранена и объркана.

И все пак, това, че си е признал, накланя везните в негова полза. Аз лично уважавам честността, дори и когато е закъсняла. И на твое място бих простила (ако обичам момчето). Но ти трябва да прецениш можеш ли да го преглътнеш или не.
    момче съм бе!

Град
    Burgas
    Az sashto napravih neshto kato priqtelq ti.S moq sme veche godina i polovina,a az mu izneverih oshte na 1 sedmica naistina ne misleh che neshtata tolkova shte se zadalbochat pomejdu ni.Ne sam izneverqvala poveche no sajalqvam che go napravih.Nqmam smelost da mu kaja i nqma da go napravq...Taka che vlez mu v polojenieto i badi blagidarna che sam ti priznava a ne go nauchavash sluchaino.Spored men prosti mu i badete shtastlivi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PankO
    хахахахха, смях

Гост, би ли ми казал ти по какъв случай влизаш във форума?
    Развлечение, наредба, едвали ще е търсене на помощ
    Избиване на комплекси? хахахах
    (това по-горе не е лична нападка или да искам да те обидя!)
    (аз влизам за да не мисля за учене и работа о.0)
    Не съм сигурен. Възможно е и последното, но малко.
    По-скоро е за убиване на време - имам много свободно време и нямам с какво да го запълня - всичко ми писна .
    Гледам да пиша все вярни неща, пък не знам ...

хахахахха, смях

Аз лично точно затова се регистрирах.
    Вече се чувствам като истински мъж.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Az ako obicham nqkoi, ste mu prostq za vsi4chko-kolkoto i da me boli sqkash zabravqm loshoto i pak prodaljavam. No samo ako znam ,che toi me obicha, che az go obicham i che tazi greshka nqma da se povtori pak! Ne mi se e slu4valo takova neshto,ili pone neznam no pak vseki s problemite si..Ti si reshavash kakvo da napravish....Ako naistina go obichash, i vqrvash v nego...prosti mu!
    ♥ ♥ ♥

Guest
    благодаря ви много за точните и изчерпателни отговори.А на "Госта" му пожелавам от все сърце някой слънчев ден да отнесе една тарелка с лайна на главата си.Иначе простих на приятеля ми и всичко е ок.Обичаме се още повече \/

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Ебати смешната тема.
    Аз ако имам такъв случай само бих заобичал човека до мен още повече, защото знам, че той ми има пълно доверие!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    благодаря ви много за точните и изчерпателни отговори.А на "Госта" му пожелавам от все сърце някой слънчев ден да отнесе една тарелка с лайна на главата си.Иначе простих на приятеля ми и всичко е ок.Обичаме се още повече \/
    Радвам се, че сте се събрали
    хахахахха, смях
    (това по-горе не е лична нападка или да искам да те обидя!)
    (аз влизам за да не мисля за учене и работа о.0)
    Не съм сигурен. Възможно е и последното, но малко.
    По-скоро е за убиване на време - имам много свободно време и нямам с какво да го запълня - всичко ми писна .
    Гледам да пиша все вярни неща, пък не знам ...
    Хей!
    Човек трябва непрекъснато да се осъвършенства, да става по-добър иначе ще го прегазят.
    Не си губи времето в този форум. Аз не отделям повече от 15 минути на ден и то 5 дена в месеца максимум.
    Сядай да учиш за нещо... Стани по-добър в областта, която те интересува най-много. Но тийнфорум областта е загуба на време!
    Не се шегувам и се надявам да си ме разбрал!
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    хахахахха, смях
    Аз лично точно затова се регистрирах.
    Вече се чувствам като истински мъж.
    Не ти разбрах поста. Какво общо има това да си мъж с този форум?
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Поне си е признал!Този път му прости,но ако има и друг път го остави- не си струва да се тормозиш заради него.

Мисля че щом ти е признал си има чувстрва към теб и то не какви да е а искренни "По-добре късно отколкото никога" ако наистина е било в началото те съвтвам да му простиш ... аз дето съм толкова против изневярата и незнам дали бих простила някога ама в тоя случай ако покаже че е искрен и докаже че ме обича бих простила Признавам си Хайде успех
    Every second Chance begins with the firts step!

Еми според мене не си заслужава е така да съсипете сичко между вас..Щом е било в началото спокс..И щом ти е казал значи си те обича
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    Госта сигурно ти е повлиял най-много със първоначалният си пост.
    И все пак браво - взела си правилното решение, само можем да се надяваме, че няма да е за първи и последен път.

А лайняната тарелка - нямаш си и най-малка представа колко си падам по такива извратени неща.

Guest
    Хей!
    Човек трябва непрекъснато да се осъвършенства, да става по-добър иначе ще го прегазят.
    Не си губи времето в този форум. Аз не отделям повече от 15 минути на ден и то 5 дена в месеца максимум.
    Сядай да учиш за нещо... Стани по-добър в областта, която те интересува най-много. Но тийнфорум областта е загуба на време!
    Не се шегувам и се надявам да си ме разбрал!
    Конфуции, ти колко време мислиш че отделям аз ?
    Много се радвам, че си осъзнал неща, които за мен са ясни от прилично много време.
    Благодаря ти за съвета - връщам го към теб с най-топли пожелания.

Trqbva da mu prosti6,sled kato ti e priznal moje bi sujelqva.A i vie imate ve4e seriozna vruzka-1 godina.Sega trqbva da mu prosti6 ama i da govori6 s nego,taka 4e toi da e naqsno,4e ako otnovo ti izneveri toiz put nqma da mu prosti6...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Всеки има право на втори шанс. Дай му го. Но го следи стриктно. Ако пак посмее да направи нещо край! Така трябва според мен.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: призна ми че ми е изневерил

мамицата му...вчера си призна,обаче ми се кълне че го е направил още в началото на връзката ни и каза че още не сме били тръгнали на сериозно.като го чух това,спрях да му говоря.звъни ми постоянно,но аз не му вдигам....какво да правя?не мога да реша просто.да му простя ли?все пак си призна,ама незнам пак.....заедно сме почти година и много се обичаме.според вас???
    Нали се обичате. Допуснал е грешка. но тя е простима, според мен.

Голям фен
    Град
    sf
    ako e bilo v na4aloto moje6 i da se prejali6 ama ako ne e bilo...bie6 mu duspata i "be6e mi mn priqtno"

Моят съвет , макар и да не познавам приятеля ти , е да му простиш,защото не е малко жеста че си е признал.Аз например в момента съм в такова положение ... преди година изневерих на приятеля ми,въпреки че го обичах,не му казах,и наскоро момчето,с което спах,му каза.И сега всъщтност го загубих ... Сама съм си виновна все пак
    ..............

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Конфуции, ти колко време мислиш че отделям аз ?
    Много се радвам, че си осъзнал неща, които за мен са ясни от прилично много време.
    Благодаря ти за съвета - връщам го към теб с най-топли пожелания.
    Забележи обаче как хората продължават да си пишат - Прости му, не недей - а то момичето вече си каза, че му е простила..
    Как постват само без да са в час...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си