- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- призна ми че ми е изневерил
Az sashto napravih neshto kato priqtelq ti.S moq sme veche godina i polovina,a az mu izneverih oshte na 1 sedmica naistina ne misleh che neshtata tolkova shte se zadalbochat pomejdu ni.Ne sam izneverqvala poveche no sajalqvam che go napravih.Nqmam smelost da mu kaja i nqma da go napravq...Taka che vlez mu v polojenieto i badi blagidarna che sam ti priznava a ne go nauchavash sluchaino.Spored men prosti mu i badete shtastlivi![]()
Не съм сигурен. Възможно е и последното, но малко.Първоначално написано от PankO
По-скоро е за убиване на време - имам много свободно време и нямам с какво да го запълня - всичко ми писна.
Гледам да пиша все вярни неща, пък не знам ...
Аз лично точно затова се регистрирах.Първоначално написано от PankO
Вече се чувствам като истински мъж.
Az ako obicham nqkoi, ste mu prostq za vsi4chko-kolkoto i da me boli sqkash zabravqm loshoto i pak prodaljavam. No samo ako znam ,che toi me obicha, che az go obicham i che tazi greshka nqma da se povtori pak! Ne mi se e slu4valo takova neshto,ili pone neznamno pak vseki s problemite si..Ti si reshavash kakvo da napravish....Ako naistina go obichash, i vqrvash v nego...prosti mu!
♥ ♥ ♥
благодаря ви много за точните и изчерпателни отговори.А на "Госта" му пожелавам от все сърце някой слънчев ден да отнесе една тарелка с лайна на главата си.Иначе простих на приятеля ми и всичко е ок.Обичаме се още повече \/
Първоначално написано от PankO
Радвам се, че сте се събралиПървоначално написано от Анонимко
Хей!Първоначално написано от Анонимко
Човек трябва непрекъснато да се осъвършенства, да става по-добър иначе ще го прегазят.
Не си губи времето в този форум. Аз не отделям повече от 15 минути на ден и то 5 дена в месеца максимум.
Сядай да учиш за нещо... Стани по-добър в областта, която те интересува най-много. Но тийнфорум областта е загуба на време!
Не се шегувам и се надявам да си ме разбрал!
Не ти разбрах поста. Какво общо има това да си мъж с този форум?Първоначално написано от Няк'къв Гост
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Поне си е признал!Този път му прости,но ако има и друг път го остави- не си струва да се тормозиш заради него.
Мисля че щом ти е признал си има чувстрва към теб и то не какви да е а искренни "По-добре късно отколкото никога" ако наистина е било в началото те съвтвам да му простиш ... аз дето съм толкова против изневярата и незнам дали бих простила някога ама в тоя случай ако покаже че е искрен и докаже че ме обича бих простила Признавам сиХайде успех
![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Еми според мене не си заслужава е така да съсипете сичко между вас..Щом е било в началото спокс..И щом ти е казал значи си те обича![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Госта сигурно ти е повлиял най-много със първоначалният си пост.Първоначално написано от Анонимко
И все пак браво - взела си правилното решение, само можем да се надяваме, че няма да е за първи и последен път.
А лайняната тарелка - нямаш си и най-малка представа колко си падам по такива извратени неща.
Конфуции, ти колко време мислиш че отделям аз ?Първоначално написано от PankO
Много се радвам, че си осъзнал неща, които за мен са ясни от прилично много време.
Благодаря ти за съвета - връщам го към теб с най-топли пожелания.
Trqbva da mu prosti6,sled kato ti e priznal moje bi sujelqva.A i vie imate ve4e seriozna vruzka-1 godina.Sega trqbva da mu prosti6 ama i da govori6 s nego,taka 4e toi da e naqsno,4e ako otnovo ti izneveri toiz put nqma da mu prosti6...
Всеки има право на втори шанс. Дай му го. Но го следи стриктно. Ако пак посмее да направи нещо край! Така трябва според мен.
Нали се обичате. Допуснал е грешка. но тя е простима, според мен.Първоначално написано от Анонимко
ako e bilo v na4aloto moje6 i da se prejali6 ama ako ne e bilo...bie6 mu duspata i "be6e mi mn priqtno"![]()
Моят съвет , макар и да не познавам приятеля ти , е да му простиш,защото не е малко жеста че си е признал.Аз например в момента съм в такова положение ... преди година изневерих на приятеля ми,въпреки че го обичах,не му казах,и наскоро момчето,с което спах,му каза.И сега всъщтност го загубих... Сама съм си виновна все пак
![]()
..............
Забележи обаче как хората продължават да си пишат - Прости му, не недей - а то момичето вече си каза, че му е простила..Първоначално написано от Анонимко
Как постват само без да са в час...
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.