taka pyrvo 6t pod4ertaq 4e si dosta t1pa no neka da ne obry6tame vnimanie na tova!!!! nz koi dryg bil napravil anketa kato bi trygnal ot 30 nomer az znam 4e tyka foryma se pose6tava samo ot nekfi 12- 13 god ligli oba4ee samo da ta svetna i te ne nosqt 30 nomer... haha i tfa 4e ti nosi6 35 (ako li4no az imax takav krak meko kazano 6tqx si traq) 4estno ta pitam molq ta kaji v detski magazini za obyvki li xoi66666Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krasivata_luvica написа:
gabrielka@a написа:
Анонимко написа:
anketata vi e nepulna zashtoto v na sestra mi klasa,koiato e 8mi, ima 2 momicheta s 42 i 43 nomer
Да-би трябвало да е от 35-ти до 45-ти!
6toto moje6e nai-mn do 40-ti pove4e otgovori ne moje6e da se sloji
taka pyrvo 6t pod4ertaq 4e si dosta t1pa no neka da ne obry6tame vnimanie na tova!!!! nz koi dryg bil napravil anketa kato bi trygnal ot 30 nomer az znam 4e tyka foryma se pose6tava samo ot nekfi 12- 13 god ligli oba4ee samo da ta svetna i te ne nosqt 30 nomer... haha i tfa 4e ti nosi6 35 (ako li4no az imax takav krak meko kazano 6tqx si traq) 4estno ta pitam molq ta kaji v detski magazini za obyvki li xoi66666
ohh vie puk ni6ty ne se e saobrazila osven tova ni6ty 4e e s maluk krak az bih prepo4ela da sum 35 nomer otkolkoto 38-39 pri polojenie 4e sum 166sm.![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ne iskam da se hvalq,no az sam na 13 godini i nosq 42 nomer,i malkite deca ne nosqt 30,31,32,33, i 34...![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii