- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kato si haresate...
kato si haresate nqkoe mom4e kak se zapoznavate s nego
emi obiknoveno si haresvam nqkoi sled kato ve4e sme se zapoznali nikoga ne se vliubvam v nqkoi koito ne poznavam
Никак. Избягвам го, защото знам, че ще донесе малко приятни моменти и много неприятни след това.
Много сте зле. Отивате при него и се запознавате по някакъв начин, дори и да е клише.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Мойте гаджета са ми от компанията по принцип.Мойта компания е само мъжка.![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
Може би авторката е имала предвит като си харесаме някой как се запознаваме с него, а не като харесваме някой, ако не го познаваме, как се запознаваме с него.
Та, ей така, примерно, в даскало като засеча някой, който ми е грабнал вниманието от пръв поглед, няколко дена въъздишам по него, след това като се засечем, поемам дълбоко въздух, тръгвам към него и го гледам право в очите, лепвам една леееекичка усмивчица, гледам да съм уравновесена, доближавам се до него и го гледам 2-3 секунди умно, след което казвам Здрасти и чакам да ми отговори и той казва ъъ здравейслед това казвам Може ли да се запознаеме, аз съм Стилияна и СИ ПОДАВАМ РЪКАТА, здрависваме се и той си казва името и продължавам да го гледам умно и изцепвам иначе ти как си, имаш много хубава блузка (или очи, или там някакъв комплимент), той ми отговаря нещо и след това казвам добре, айде че ме чакат, ще се видим пак.
![]()
И също като видя някое хубавко момче из улиците, малко тъпо се получава когато отивам да се запознаеме, защото пък чак от първия път д аму искам тел-а или нещо друго, е много стресиращо и за това гледам да се запознавам с хора, с които имаме нещо общо - примерно общ квартал, общо даскало, общо кафе, общ бар или нещо от този сорт.
На едно друго момче му бях изцепила :
той беше на една пейка в даскало и пуши, аз отивам при него, нали пак усмивка, хладнокръвие, викам му може ли да се запознаеме, подаам си ръката казвам как се казвам и той казва как се казва и седя и го гледам влюбено и му казах "ами.. ъ, аз щото тука те гледам от бая време в даскало и ми направи впечатление и реших да дойда да се запознаеме"и той ми каза аха добре и млъкна и ма гледаше тъпо и след тва му викам кой клас си ала бала, тука в махалата до даскало ли живееш някъде и така.
И от там на сетне с тоя пич зехме, че станахме бая добри приятели, ама като го опознах, се отказах от него .. хаха)
Та, така.
az si haresvam mom4eta koito poznavam!eto daje s edin si pi6a po 4ata i napravo sum se vlubila v nego vupreki 4e toi ne e krasavec i s ni6ty nemoje da vpe4etli horata!?!![]()
Просто както съм си действал винаги . Вдигам мерника, отивам при нея и в зависимост от това, къде се намираме подбирам монолога![]()
"ей боклук. я ела тука бе !"
Am haresaha mi primerite na 4erinka...Am kakprosto "me4ka strah,men ne strah?" otiva6 i se zapoznava6 s mom4eto :d
Малко е смешно, ама... досега винаги, когато съм харесвала някое момче някак си все се сблъскваме някъде (буквално се сбъскваме!!!) и може би от разклащането на мозъчните клетки човека сам предлага кафе или нещо такова![]()
Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'...
До сега не съм си падала по момче,което не поэнавам.И освен Джъстин Тимбърлейк,амо се съмнявам да се эапоэнаем![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos